Mobile menu
Hajduk II slavio protiv Orkana i zadržao vodeću poziciju

Hajduk II slavio protiv Orkana i zadržao vodeću poziciju

 
25/10/2016 - 16:50 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0Hajduk II - Orkan 2:0
Hajduk II - Orkan 2:0

Igrači Hajduka II uvjerljivo su slavili na svom terenu u 12. kolu 3. HNL Jug. Rezultatom 2:0 pobijedili su momčad Orkana i zadržali vodeće mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Krenuli su hajdukovci agresivno od prve minute i stvorili niz prilika prema gostujućim vratima. 

Ali, već u 10. minuti Bijeli su poveli nakon prekida. Iz kornera je nabacio Frane Vojković, a Josip Jozić glavom na prvoj stativi zakucao loptu u mrežu. Nastavili su Bijeli s inicijativom na terenu, opasno prijetili prema gostujućem vrataru koji je u nekoliko situacija spasio svoju momčad težeg poraza. Prijetili su hajdukovci preko Vojkovića, Jandreka i Llanosa, ali na odmor se otišlo s minimalnom prednošću.

Momčad Marka Loze i Vika Lalića povećala je vodstvo u 53. minuti. Deni Jurić je petom prebacio domaćeg braniča, primio loptu i s 10 metara poslao loptu ispod vratara Baučića. Prekrasan gol devetke Bijelih, a zapljeskalo mu je i nekoliko stotina gledatelja koji su se okupili na pomoćnom travnjaku poljudskog stadiona. Do kraja utakmice mogli su hajdukovci povećati rezultat, ali rezultat se nije mijenjao i Lozini i Lalićevi igrači su upisali nova tri boda.

Iduće kolo Hajduk II gostuje u Dubrovniku protiv GOŠK-a, a susret će propustiti kapetan Zvonimir Milić koji je u današnjem dvoboju dobio crveni karton.

Hajduk II je nastupio u sljedećem sastavu: Grbić, Perković, Jozić, Milić, Bradarić (od 77. Vrljičak), Pejić, Llanos (od 72. Teklić), Jandrek, Vojković, Mastelić, Jurić (od 81. Delić).

25/10/2016 - 16:50 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr