Mobile menu
Hajduk II danas dočekuje Zadar

Hajduk II danas dočekuje Zadar

 
21/5/2017 - 09:00 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Još tri kola preostala su do kraja natjecateljskog dijela 3. HNL jug. Prvak je već odavno poznat, druga momčad Hajduka osvojila je naslov još prije 12 dana i mirno plovi ka završetku sezone. No, nema opuštanja za momčad Marka Loze, trener Hajduka II davno je naglasio kako više od svega želi da njegovi igrači u pobjedničkom ritmu zaključe uspješnu sezonu i na taj način pokažu zašto su najbolja momčad lige.

Drugoj momčadi Bijelih danas u goste stiže Zadar. Utakmica se igra na pomoćnom travnjaku poljudskog stadiona, a početak je zakazan u 17 sati. Motiva hajdukovcima neće nedostajati, a prvenstveno iz razloga što su Zadrani u prvom dijelu sezone na svom terenu nanijeli poraz Lozinoj momčadi. Svakako, Bijeli uz to žele nastavak pobjedničkog niza na Poljudu na kojem su u proljetnom dijelu sezone upisali maksimalan bodovni učinak (21 od 21).

Određeni su i suci za današnji ogled. Pravdu će dijeliti Teo Pavić, a pomagat će mu Ante Pavlinović i Ivan Taraš. Tekstualni prijenos susreta možete pratiti UŽIVO putem našeg službenog Twitter profila

21/5/2017 - 09:00 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr