Mobile menu
Hajduk danas od 19.10 sati igra protiv Slaven Belupa u Koprivnici!

Hajduk danas od 19.10 sati igra protiv Slaven Belupa u Koprivnici!

 
20/4/2024 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 0:1 (Koprivnica, 20/4/2024)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom od 19.10 sati igraju protiv Slaven Belupa u Koprivnici utakmicu 31. kola SuperSport HNL.

- Cilj nam je prekinuti negativnu seriju u kojoj se nalazimo. Igrači pokazuju ogromnu želju da to učine. Nadam se da će utakmica ići tijekom kako i planiramo i da ćemo se nametnuti. Nije lako izaći iz krize, bitno se stabilizirati, a nakon toga uhvatiti pozitivan niz i sezonu završiti dostojanstveno - ovako je današnji dvoboj najavio trener Jure Ivanković na konferenciji za medije održanoj u petak. 

Bijeli u ovaj susret ulaze s trećeg mjesta prvenstvene tablice s osvojenih 55 bodova, dok se Slaven Belupo nalazi na osmoj poziciji s 30 osvojenih bodova. 

Hajduk je u posljednjem susretu poražen od Osijeka na domaćem terenu rezultatom 2:1, a Slaven Belupo svladao je Rudeš u gostima rezultatom 3:1. 

U odnosu na posljednju utakmicu trener Ivanković sigurno neće moći računati na Nikolu Kalinića koji je protiv Osijeka dobio treći žuti karton, kao ni na Šimuna Hrgovića koji se ozlijedio tijekom susreta s Osijekom. 

Hajduk je slavio u sva tri ogleda sa Slaven Belupom u aktualnoj sezoni. U prvoj utakmici odigranoj u kolovozu prošle godine Bijeli su na Poljudu pobijedili s 3:0, zatim su u listopadu u Koprivnici bili bolji s 1:0 te u veljači ove godine na Poljudu kada su svladali Slaven Belupo s 4:0. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Ivan Mihalj iz Velike Gorice, a četvrti sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. VAR sudac je Fran Jović, a asistent VAR suca Anto Marić - obojica iz Zagreba. 

20/4/2024 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr