Mobile menu
Hajduk danas od 16.30 sati igra protiv Osijeka na Poljudu!

Hajduk danas od 16.30 sati igra protiv Osijeka na Poljudu!

 
14/4/2024 - 07:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 1:2 (Split, 14/4/2024)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom od 16.30 sati igraju protiv Osijeka na Poljudu utakmicu 30. kola SuperSport HNL. 

- Razgovarao sam s igračima, svjesni su svoje odgovornosti i da smo svi skupa hijerarhijski podbacili. Trudimo se, idemo raditi dan po dan. Psihološki pad je bio vidljiv nakon poraza, ali žele pokazati da vrijede više od rezultata u zadnje vrijeme. Bitno je vidjeti tko od ovih igrača želi produžiti svoj boravak na Poljudu. Prostora će biti za mlađe igrače, da dobiju priliku i skupljaju iskustvo - ovako je na konferenciji za medije uoči ovog susreta govorio trener Jure Ivanković koji će voditi momčad do kraja aktualne sezone. 

Bijeli susret s Osijekom dočekuju na trećem mjestu prvenstvene tablice s 55 osvojenih bodova, dok je Osijek četvrti s 42 boda. U posljednjem susretu Hajduk je poražen od Rijeke na Rujevici rezultatom 1:0 dok je Osijek slavio na gostovanju kod Rudeša rezultatom 3:2.

Hajduk i Osijek tri su puta odmjerili snage u aktualnoj sezoni. U prvoj utakmici odigranoj na Poljudu u listopadu prošle godine gosti su pobijedili s 2:0, zatim je Hajduk u studenom slavio s 1:0 na Opus Areni, a treći susret odigran je također Osijeku u veljači ove godine i završio je rezultatom 1:1. 

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Luka Pušić i Dario Kolarević, a četvrti sudac je Toni Dadić - svi iz Zagreba. VAR sudac je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, a asistent VAR suca Ivan Mihalj iz Velike Gorice. 

Odlukom Disciplinske komisije HNS-a, Hajduk će ovu i sljedeću domaću utakmice odigrati bez prisustva gledatelja na tribinama.

14/4/2024 - 07:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr