Mobile menu
Efikasni kadeti, tri pogotka Petrovića za pionire

Efikasni kadeti, tri pogotka Petrovića za pionire

 
11/11/2017 - 16:24 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/ hajduk.hr
Pioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven BelupoPioniri i kadeti: Hajduk - Slaven Belupo
Pioniri i kadeti: Hajduk - Slaven Belupo

Pioniri: HAJDUK – SLAVEN BELUPO  3:0  (3:0)
Utakmica 14. kola 1. HNL za pionire
Gledatelja: 100
Sudac: Jakov Titlić (Hrvace)
Strijelac: 1:0 Petrović (14),  2:0 Petrović (21),  3:0 Petrović (33) 
HAJDUK: Silić, Prpić, Pelivan, Krolo, Bradarić, Želalić,  Letaj (od 43. Budimir),  Čubelić (od 43. Glavina), Petrović (od 43. Žulić),  Sučić (od 43. Mihovilović), Čengić (od 43. Posinković). 

Pioniri Hajduka bez većih problema su upisali pobjedu u susretu 14. kola 1. HNL protiv Varaždina. Utakmica je odlučena u prvom dijelu, raspoloženi Leonardo Petrović tri puta je svladao gostujućeg vratara Viktora Lovrića i tako usmjerio susret prema pobjedi Bijelih. Prvi pogodak Petrović je postigao odmjerenim udarcem s 14 metara iskosa s lijeve strane, dok je kod sljedeća dva bio spretan nakon vještih driblinga u protivničkom šesnaestercu. 
Momčad trenera Jure Srzića bila je dominantna i u drugom poluvremenu, a najbliže pogotku Bijeli su bili u 40. minuti. Lijep centaršut Ive Čengića s lijeve strane Ivan Ćubelić je glavom poslao prema lijevom kutu gostujućih vrata, ali je Lovrić odbio u korner. Nakon ubačaja iz kuta Čengić je pogodio vratnicu, a dvije minute kasnije i udarac Elvisa Letaja okrznuo je gostujući okvir gola i završio u gol autu. U 43. minuti trener Srzić izvršio je peterostruku izmjenu, a jedan od igrača koji su ušli, Kristijan Novaković, opasno je zaprijetio gostima u 49. i 56. minuti – prvi udarac otišao je pored gola, a drugi je zaustavio vratar Lovrić. Jedinu opasnu akciju gosti su kreirali u 42. minuti. Alen Bartolić je prošao po desnoj strani i ubacio u sredinu, ali je Čengić stigao na vrijeme i otklonio opasnost. 

-----

Kadeti: HAJDUK – SLAVEN BELUPO  7:1  (1:0)
Utakmica 14. kola 1. HNL za kadete
Gledatelja: 100
Sudac: Dario Kulušić (Šibenik)
Strijelac: 1:0 Šarić (24), 2:0 Šarić (43), 2:1 Liklin (47), 3:1 Belančić (65), 4:1 Mamut (67), 5:1 Jenjić (70), 6:1 Biuk (73), 7:1 Jenjić (80)
HAJDUK: Runje, Iličić, Belančić, Mamut (od 68. Vujčić), Milinović, Galić, Čuić (od 41. Jurica), Šarić (od 68. Popić), Lauš (od 53. Buble), Jenjić, Brnić (od 68. Biuk). 

Kadeti Hajduka bili su još efikasniji i ostvarili pobjedu od 7:0. Bijele je u vodstvo doveo Ivan Šarić u 24. minuti nakon lijepe akcije napadačkog reda. Još ljepša bila je akcija za drugi pogodak momčadi trenera Igora Tolića. Ivan Brnić ubacio je s desne strane prizemnu loptu, Tino Blaž Lauš je preskočio, a Šarić bio priseban i po drugi put zatresao mrežu Slaven Belupa. Gosti su smanjili u 47. minuti kada je Luka Liklin sa 16 metara pogodio mrežu vratara Roka Runje. U 51. minuti gostujući vratar Luka Topolnjak na 17 metara od gola je oborio Brnića i zaradio isključenje, budući gosti na klupi nisu imali rezervnog vratara na gol je stao Ronaldo Rengel i odmah se istaknuo obranom slobodnog udarca koji je izveo Bruno Jenjić. Nova prilika iz prekida za Bijele ukazala se u 65. minuti, ovog puta prizemni udarac Marina Belančića s 18 metara završio je u golu. U 67. minuti u strijelce se upisao i Marin Mamut, on je glavom s osam metara u loptu sproveo loptu upućenu iz kuta. Bijeli se tu nisu zaustavili, do kraja susreta mrežu gostiju dvaput je pogodio Jenjić i jednom Stipe Biuk

11/11/2017 - 16:24 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/ hajduk.hr