Mobile menu
Deset hajdukovaca ovaj tjedan u nacionalnim selekcijama

Deset hajdukovaca ovaj tjedan u nacionalnim selekcijama

 
20/3/2017 - 11:40 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Ukupno 10 igrača Hajduka pozvano je u izabrane vrste za predstojeće reprezentativne obveze i neće biti na raspolaganju treneru Joanu Carrillu u narednom razdoblju priprema za nastavak sezone.

Za A reprezentacije svoje zemlje poziv su dobili Hamza Barry i Ardian Ismajli. Reprezentacija Gambije za čije će utakmice konkurirati Hajdukov vezni igrač će prvu utakmicu igrati za tri dana (23. ožujka) protiv Maroka, a četiri dana poslije (27. ožujka) i sa Srednjoafričkom Republikom. Ismajli se priključio reprezentaciji Kosova koja će 24. ožujka igrati kvalifikacijski dvoboj protiv Islanda.

Petorica je mladih Hajdukovih igrača u redovima mlade hrvatske reprezentacije. Za prijateljski dvoboj sa Slovenijom pozive izbornika Nenada Gračana dobili su Nikola Vlašić, Ivo Grbić, Toma Bašić, Petar Bosančić i Frane VojkovićUtakmica hrvatske i slovenske reprezentacije U-21 bit će odigrana u Nedelišću 23. ožujka s početkom u 15:30 sati.

Mladi hajdukovci Anthony Kalik i Deni Jurić su u konkurenciji U-23 reprezentacije Australije koja će igrati prijateljske utakmice u Španjolskoj protiv Austrije i Finske. Australija s Kalikom i Jurićem prvi susret igrat će 24. ožujka, a potom će tri dana poslije s Finskom odigrati i drugi prijateljski ogled. 

U-21 repezentaciji Albanije priključio se Ardit Deliu. Njegova reprezentacija će u tri dana (25. i 27. ožujka) odigrati dvije prijateljske utakmice protiv Moldavije, a mladi igrač Bijelih bit će u konkurenciji za oba dvoboja.

20/3/2017 - 11:40 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr