Mobile menu
Bijeli uvježbavali posljednje detalje pred sutrašnju utakmicu

Bijeli uvježbavali posljednje detalje pred sutrašnju utakmicu

 
5/5/2017 - 19:44 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 5:1 (Poljud, 06/05/2017)"
Posljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s OsijekomPosljednji trening pred utakmicu s Osijekom
Posljednji trening pred utakmicu s Osijekom

Odradili su hajdukovci posljednji trening uoči sutrašnjeg dvoboja s Osijekom. Susret protiv momčadi Zorana Zekića na rasporedu je sutra u 17 sati na poljudskom stadionu. Raspoloženje u momčadi je izvrsno, Bijeli su ostvarili četiri prvenstvene pobjede za redom te puni samopouzdanja vjeruju u ostvarenje novog pozitivnog ishoda...

- Nadam se da ćemo nastaviti u pobjedničkom ritmu. Jako dobro i intenzivno radimo na treninzima, u dobrom smo naletu i puni samopouzdanja. Cilj nam je do kraja sezone skupiti što veći broj bodova i osigurati treću poziciju na ljestvici. Sutra nas očekuje kvalitetan protivnik, no vjerujem da će cijela momčad dati svoj maksimum i da ćemo na kraju zajedno s našim navijačima proslaviti osvajanje nova tri boda - rekao je u najavi utakmice veznjak Bijelih Toma Bašić.

Uvježbavali su danas Bijeli na glavnom travnjaku poljudskog stadiona završne detalje na kojima su radili u pripremi ogleda s četvrtoplasiranom momčadi MAXtv Prve lige. Dobra vijest je što ozlijeđenih igrača nema (osim, naravno, Josipa Juranovića koji je u procesu oporavka), a treneru Joanu Carrillu na raspolaganju neće biti kartonirani stoper Georgi Terziev.

Do utakmice je ostalo manje od 24 sati, a u fotogaleriji pogledajte kako je izgledao posljednji trening uoči sutrašnjeg sraza.

5/5/2017 - 19:44 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr