Mobile menu
Započela Glavna skupština ECA-e, legendarni Edwin van der Sar na Poljudu

Započela Glavna skupština ECA-e, legendarni Edwin van der Sar na Poljudu

 
11/9/2018 - 09:19 sati
Klub
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu!
Prvi dan Glavne skupština ECA-e u SplituPrvi dan Glavne skupština ECA-e u SplituPrvi dan Glavne skupština ECA-e u SplituPrvi dan Glavne skupština ECA-e u SplituPrvi dan Glavne skupština ECA-e u SplituPrvi dan Glavne skupština ECA-e u SplituPrvi dan Glavne skupština ECA-e u SplituPrvi dan Glavne skupština ECA-e u SplituPrvi dan Glavne skupština ECA-e u SplituPrvi dan Glavne skupština ECA-e u Splitu
Prvi dan Glavne skupština ECA-e u Splitu

U ponedjeljak je u Splitu započela 21. Glavna skupština ECA-a, prvog dana održani su brojni sastanci radnih skupina na teme natjecanja, financija, institucionalnih odnosa, marketinga i komunikacija te nogometnih škola klubova članica. 

Sastanak radne skupine na temu nogometnih škola održan je na Poljudu, a prisustvovao mu je i slavni vratar Edwin van der Sar koji danas radi kao jedan od direktora u nogometnom klubu Ajax. Legendarni vratar izrazio je oduševljenje što se nakon toliko godina vratio na Poljud gdje je sredinom devedesetih u Ligi prvaka nastupao sa svojim Ajaxom. 

Nakon radnih sastanaka u večernjim satima u hotelu La meridien Lav održana je svečanost na kojoj su dodijeljene ECA nagrade za 2018. godinu.

11/9/2018 - 09:19 sati
Klub
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr