Mobile menu

Međimurje

Međimurje

1:4

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 8. kolo
Mjesto: Čakovec
Datum: 13/10/2018
Suci: Denis Plantosar (Darda)
Uvjerljiva pobjeda Hajduka II u Čakovcu

Uvjerljiva pobjeda Hajduka II u Čakovcu

 
13/10/2018 - 17:00 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

MEĐIMURJE - HAJDUK II  1:4 (0:3)

2. HNL - 8. kolo

Stadion: SRC Mladost
Gledatelja: 400 
Sudac: Denis Plantosar (Darda)
Strijelci: 0:1 Delić (4.), 0:2 Delić (14.), 0:3 Teklić (27.),  0:4 Špikić (66.), 1:4 Trojak (82.)

Međimurje: Nemec, Brcković, Ptiček, Pajić, Režić, Tkalčić (od 84. Sabol), Hranilović, Šarić (od 52. Marić), Patafta, Marcijuš, Karamarković (od 66. Trojak).

HAJDUK II: Ljubić, Šuto, Ševelj, Vušković, Bradarić, Pasariček, Kosić, Teklić (od 70. Pršir),  Kovačević (od 46. Šego), Špikić (od 75. Bajić), Delić.

Druga momčad Hajduka II u Čakovcu je pobijedila Međimurje s 4:1. Igrači trenera Siniše Oreščanina sve su riješili u prvom poluvremenu. Bijeli su poveli već u četvrtoj minuti, Ivan Delić je prihvatio jednu loptu na rubu šesnaesterca i smireno je plasirao u mrežu.

Isti igrač u 17 minuti je lijepo proigran od Franka Kovačevića, a prizemni udarac bio je neuhvatljiv za domaćeg vratara Luku Nemeca

U 23. minuti se Tonio Teklić lijepom minijaturom oslobodio dvojice protivničkih igrača, odigrao dupli pas s Delićem i efektno pogodio desni kut. Mogli su Bijeli u prvih 45 minuta još koji put zatresti mrežu Međimurja, najbolju prigodu sam si je stvorio Dario Špikić, dok su domaći najizglednije prilike za smanjenje vodstva imali preko Jana Marcijuša

U drugom dijelu igralo se obostrano otvoreno što je donijelo još dva pogotka i pregršt dobrih prilika. Već u 51. minuti Michele Šego je dobio upotrebljivu loptu od Delića, pucao je s deset metara iskosa, međutim obranio je vratar Nemec. 

Nedugo zatim domaći sastav je na drugoj strani zaprijetio iz kontre, Patafta je sam išao prema golu, malo je izgubio kontrolu na loptom što je iskoristio Hajdukov vratar Marin Ljubić koji je izbio u aut. Iskazao se vratar Bijelih i u 65. minuti kada je sjajnom paradom skinuo odličan udarac Ivana Režića iz slobodnjaka s dvadesetak metara. 

Samo minutu potom na suprotnoj strani sijevnula je kontra Bijelih, Delić je proigrao Darija Špikića koji zaobilazi vratara i pogađa za velikih 4:0. 

U 75. minuti Delić je mogao postići hat-trick, Šego je opalio s deset metara, obranio je Nemec, a lopta se odbila do Delića koji iz blizine gađa gredu. 

U 82. minuti Međimurje dolazi do počasnog pogotka, Marko Trojak je iskoristio jednu odbijenu loptu u šesnaestercu i s nekih šest metara poslao loptu u mrežu. 

Do kraja utakmice vidjeli smo još dvije tri vrlo dobre prilike za Hajduk, najprije su u istoj akciji mogli zabiti Šego i Jurica Bajić, a zatim i Jurica Pršir, međutim rezultat se nije mijenjao i mladi hajdukovci su došli do zaslužena tri boda.

13/10/2018 - 17:00 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić/hajduk.hr