Mobile menu
Ulaz U - kutak za mlade hajdukovce

Ulaz U - kutak za mlade hajdukovce

 
15/9/2017 - 13:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Ulaz U - kutak za mlade hajdukovceUlaz U - kutak za mlade hajdukovceUlaz U - kutak za mlade hajdukovceUlaz U - kutak za mlade hajdukovceUlaz U - kutak za mlade hajdukovceUlaz U - kutak za mlade hajdukovceUlaz U - kutak za mlade hajdukovceUlaz U - kutak za mlade hajdukovceUlaz U - kutak za mlade hajdukovceUlaz U - kutak za mlade hajdukovceUlaz U - kutak za mlade hajdukovce
Ulaz U - kutak za mlade hajdukovce

Klub je odlučio svojim najmlađim navijačima omogućiti pravi doživljaj Hajdukovih utakmica na ulazu predviđenom baš za njih.

Ulaz U na Jugu stadiona prenamijenjen je, prilagođen i uređen za mlade hajdukovce. Od nedjeljnog Jadranskog derbija pa svaku iduću utakmicu, spomenuti ulaz bit će mjesto druženja naših najmlađih navijača uz brojne popratne aktivnosti, igre i proizvode namijenjene upravo njima.

Dječje ulaznice prodaju se po simboličnoj cijeni od 10 kuna. Ulaznica za odrasle (ulaz U) za nedjeljni derbi u pretprodaji je po cijeni od 40 kuna dok će na dan utakmice iznositi 50 kuna.

Za sve gledatelje s kupljenom ulaznicom za tribinu Jug (ulaz U) i dječjim ulaznicama za istu tribinu, HNK Hajduk za nedjeljnu derbi utakmicu priprema brojna iznenađenja u vidu nogometnih igara na umjetnoj travi, poklona, face paintinga, druženja s igračima i Ricom - službenom maskotom Kluba. Program počinje u 15:30 sati.

Pozivamo sve roditelje, djecu, škole i vrtiće da posjete ulaz U stadiona Poljud. Zabavite se s našom novom maskotom, uživajte u prigodnom programu koju smo pripremili za najmlađe, navijajmo svi zajedno i bodrimo Bijele do nove pobjede.

15/9/2017 - 13:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr