Mobile menu
U povodu nadolazećih blagdana u ponudi voštane svijeće HNK Hajduk i štićenika Udruge Mir

U povodu nadolazećih blagdana u ponudi voštane svijeće HNK Hajduk i štićenika Udruge Mir

 
30/11/2018 - 16:17 sati
Ostale vijesti
Foto: Hajduk.hr
Božićne svijećeBožićne svijećeBožićne svijeće
Božićne svijeće

Ususret blagdanima HNK Hajduk je potpisao poslovnu suradnju s Centrom za rehabilitaciju Mir. Za sve hajdukovce koji će ove zimske dane izrađivati vlastiti adventski vijenac ove godine u ponudi su voštane svijeće koje su štićenici Centra izradili posebno za njih (LINK webshop).

Centar za rehabilitaciju Mir (Kaštel Novi, Rudine) smještajno i rehabilitacijski zbrinjava odrasle osobe s intelektualnim  teškoćama i pridruženim smetnjama. Po suvremenim metodama struke i u iznimno dobrim infrastrukturnim uvjetima, kroz raznovrsne  programske sadržaje korisnicima se pružaju  usluge stručne pomoći i podrške za uključivanje u redovito socijalno okruženje.

Odrasli korisnici usluga u Centru Mir su dugi niz godina prisutni na svim značajnim kulturnim, zabavnim i sportskim manifestacijama gdje između ostaloga, izlažu i svoje uratke iz radionice svijeća po kojima su poznati ne samo u Hrvatskoj već i diljem Europe, sezonskog bilja – lavande i keramičke radionice.

Najnoviji primjer uključenosti u život lokalne zajednice je i prezentacija radova radionice svijeća za svoj omiljeni klub stoga pozivamo sve drage navijače da u vremenu darivanja koje je pred nama kupnjom svijeća podrže ovaj iznimno lijep projekt.

Voštane svijeće štićenika Centra potražite u našem Fan shopu Poljud i Fan shopu Grad kao i na službenom web shopu.

30/11/2018 - 16:17 sati
Ostale vijesti
Foto: Hajduk.hr