Mobile menu
U nedjelju Hajduk II dočekuje Sesvete

U nedjelju Hajduk II dočekuje Sesvete

 
9/10/2020 - 15:17 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

Reprezentativnu pauzu druga momčad Hajduka iskoristit će za odigravanje jedne od četiri zaostale utakmice.  Radi se o utakmici 5. kola 2. HNL, a gost Bijelih na Poljudu bit će momčad Sesveta.

Mladi Tino Blaž Lauš ustalio se u momčadi trenera Marija Despotovića i predstavlja sve važniji kotač u veznoj liniji, a tako je blo i u nedjeljnoj pobjedi protiv Dubrave Tim Kabel.

- U listopadu nas očekuje čak sedam utakmica. Zahtjevan niz započeli smo pobjedom i sretni smo zbog toga.  U nedjelju očekujem još jednu zanimljivu utakmicu u kojoj će publika moći uživati. Slijedi susret protiv Sesveta, pete momčadi u drugoligaškom poretku. Proučili smo našeg sljedećeg protivnika, u Kupu su Gorici zabili tri pogotka i to treba respektirati. Jedni i drugi spremni smo za međusobni ogled, a naš cilj je kao i uvijek pobjeda i veselimo se utakmici.

Utakmica Hajduk II – Sesvete igra se u nedjelju 11. listopada s početkom u 15 sati, a sudit će je Ivana Martinčić iz Koprivnice s pomoćnicima Ivanom Starčevićem iz Bjelovara i Matejom Mađerićem iz Koprivnice.

Ulaz je besplatan, a za gledatelje će biti otvoren ulaz S na Istočnoj tribini. Prijenos uživo možete pratiti putem LIVESTREAMA u produkciji Hajduk Digital na našem YouTube kanalu. 

9/10/2020 - 15:17 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr