Mobile menu
U četvrtak na Poljudu tradicionalna akcija darivanja krvi

U četvrtak na Poljudu tradicionalna akcija darivanja krvi

 
22/5/2019 - 15:02 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr

U četvrtak 23. svibnja, od 9 do 13:00 sati u novinarskom salonu na Poljudu održat će se osma po redu akcija darivanja krvi, koju po tradiciji svake godine organizira grupa splitskih sportskih novinara ''4N'', u suradnji s HNK Hajduk i Crvenim križem. 

Kao i svake godine, tako se i ove godine uoči početka ljetne sezone moglo očekivati apeli iz bolnice za dodatnim dozama krvi, stoga pozivamo sve koji su u mogućnosti da da se odazovu akciji kako bi ona polučila što veći uspjeh.

Za sve davatelje osiguran je obrok okrijepe i piće, te posebni pokloni za najmlađe darivatelje i one koji krv daruju prvi put, dok će najsretniji darivatelj otići kući s originalnim dresom Hajduka.

Dolazak na Poljud potvrdili su brojni sportaši, sportske legende i djelatnici, igrači i stručni stožer Hajduka, splitski Olimpijci... koji će aktivno podržati akciju. U prethodnih šest izdanja preskočena je brojka od 200 darovanih doza krvi, a s obzirom na najave i opsežnost akcije, koja svake godine broji sve više sudionika, računa se na novi rekord i ove sezone.

Vidimo se sutra na Poljudu!

22/5/2019 - 15:02 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr