Mobile menu
Štićenici doma Maestral gosti prve momčadi, juniori posjetili Udrugu Anđeli

Štićenici doma Maestral gosti prve momčadi, juniori posjetili Udrugu Anđeli

 
23/11/2018 - 08:52 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela i Robert Matić / Hajduk.hr
Štićenici Maestrala gosti prve momčadi, juniori kod AnđelaŠtićenici Maestrala gosti prve momčadi, juniori kod AnđelaŠtićenici Maestrala gosti prve momčadi, juniori kod AnđelaŠtićenici Maestrala gosti prve momčadi, juniori kod AnđelaŠtićenici Maestrala gosti prve momčadi, juniori kod AnđelaŠtićenici Maestrala gosti prve momčadi, juniori kod AnđelaŠtićenici Maestrala gosti prve momčadi, juniori kod AnđelaŠtićenici Maestrala gosti prve momčadi, juniori kod AnđelaŠtićenici Maestrala gosti prve momčadi, juniori kod AnđelaŠtićenici Maestrala gosti prve momčadi, juniori kod AnđelaŠtićenici Maestrala gosti prve momčadi, juniori kod AnđelaŠtićenici Maestrala gosti prve momčadi, juniori kod AnđelaŠtićenici Maestrala gosti prve momčadi, juniori kod Anđela
Štićenici Maestrala gosti prve momčadi, juniori kod Anđela

Petnaestak štićenika doma za djecu i mlađe punoljetne osobe "Maestral" u četvrtak su bili gosti na treningu Hajdukove prve momčadi. Djeca su izrazila želju za upoznavanjem igrača i trenera prve momčadi, a osim toga omogućen im je i Stadium tour na Poljudu. 

U suradnji s Odjelom za članstvo i humanitarnom udrugom "Bilo srce" koja plaća članarine za ovu djecu, štićenici doma "Maestral" su odgledali dio treninga, nakon čega su se kratko družili i fotografirali s igračima prve momčadi. Prošli su i skraćeni dio "Dišpet ture", a na samom stadionu upoznali su se s bogatom poviješću Hajduka što je bio poseban doživljaj za njih. 

Istog dana u popodnevnim satima, desetak juniora, njihovi treneri te pedagoginje Kluba prisustvovali su kreativnoj radionici Udruge Anđeli, koja je osnovana od strane roditelja za djecu s poteškoćama u razvoju. 

Ideju o prisustvovanju juniora Akademije HNK Hajduk edukatorica udruge "Anđeli" Anka Đikić  prihvatila je s velikim zadovoljstvom. Cilj radionice je bio upoznavanje djece tipičnog razvoja s posebitostima djece s teškoćama u razvoju. 

- Spontanom komunikacijom s djecom s poteškoćama gradimo pozitivne stavove o poštivanju različitosti ne samo djece s poteškoćama u razvoju nego i sve ostale djece.

 Na kreativnoj radionici igrači su zajedno s trenerima i djecom izrađivali božićne kuglice te ih ukrašavali raznim materijalima. Zahvali smo Udruzi "Anđeli" jer nam je pružila priliku upoznati divnu djecu i njihove roditelje. Cijelo iskustvo je bilo i vise nego pozitivno kako za igrače tako i za trenere - kazala nam je Hajdukova pedagoginja Petra Nosić

23/11/2018 - 08:52 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela i Robert Matić / Hajduk.hr