Mobile menu
Splitska publika pozdravila osvajače medalja

Splitska publika pozdravila osvajače medalja

 
16/9/2018 - 10:03 sati
Klub
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Dodjela prigodnih poklona osvajačima medaljaDodjela prigodnih poklona osvajačima medaljaDodjela prigodnih poklona osvajačima medaljaDodjela prigodnih poklona osvajačima medaljaDodjela prigodnih poklona osvajačima medalja
Dodjela prigodnih poklona osvajačima medalja

Prvenstvena utakmica s Rudešom imala je posebnu uvertiru, Hajduk je ugostio cijeli niz sportaša iz Splita i Dalmacije koji su u posljednjih mjesec dana postali prvaci Europe, svijeta ili su ostvarili izuzetan sportski pothvat. 

Splitska publika je kao i uvijek s oduševljenjem pozdravila sportaše koji su na travnjak izašli s Hajdukovim šalom, a predsjednik Uprave HNK Hajduk Jasmin Huljaj uručio im je prigodne poklone. 

Hajdukovi gosti bili su: Ante Perkušić, Ivan Perasović, Mario Krešić i Duje Brala, igrači kadetske košarkaške reprezentacije Hrvatske do 16 godina te njihovih treneri Stipe Kuliš i Milan Karakaš koji su nedavno osvojili naslov Europskih prvaka. Nikolina Šustić, prvakinja svijeta u trčanju na 100 kilometara. Dino Sinovčić prvak Europe na 100 metara leđno za osobe s invaliditetom. Dina Levačić, daljinska plivačica koja je preplivala Molokai kanal u dužini od 42 kilometra. 

Čestitamo svima i želimo im puno uspjeha i medalja u nastavku karijere!

16/9/2018 - 10:03 sati
Klub
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr