Mobile menu
Splitska publika pozdravila osvajače medalja

Splitska publika pozdravila osvajače medalja

 
16/9/2018 - 10:03 sati
Klub
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu!
Dodjela prigodnih poklona osvajačima medaljaDodjela prigodnih poklona osvajačima medaljaDodjela prigodnih poklona osvajačima medaljaDodjela prigodnih poklona osvajačima medaljaDodjela prigodnih poklona osvajačima medalja
Dodjela prigodnih poklona osvajačima medalja

Prvenstvena utakmica s Rudešom imala je posebnu uvertiru, Hajduk je ugostio cijeli niz sportaša iz Splita i Dalmacije koji su u posljednjih mjesec dana postali prvaci Europe, svijeta ili su ostvarili izuzetan sportski pothvat. 

Splitska publika je kao i uvijek s oduševljenjem pozdravila sportaše koji su na travnjak izašli s Hajdukovim šalom, a predsjednik Uprave HNK Hajduk Jasmin Huljaj uručio im je prigodne poklone. 

Hajdukovi gosti bili su: Ante Perkušić, Ivan Perasović, Mario Krešić i Duje Brala, igrači kadetske košarkaške reprezentacije Hrvatske do 16 godina te njihovih treneri Stipe Kuliš i Milan Karakaš koji su nedavno osvojili naslov Europskih prvaka. Nikolina Šustić, prvakinja svijeta u trčanju na 100 kilometara. Dino Sinovčić prvak Europe na 100 metara leđno za osobe s invaliditetom. Dina Levačić, daljinska plivačica koja je preplivala Molokai kanal u dužini od 42 kilometra. 

Čestitamo svima i želimo im puno uspjeha i medalja u nastavku karijere!

16/9/2018 - 10:03 sati
Klub
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr