Mobile menu
Snimanje kalendara u Primoštenu: Na fotografiji nisu uspjeli stati svi okupljeni...

Snimanje kalendara u Primoštenu: Na fotografiji nisu uspjeli stati svi okupljeni...

 
13/11/2016 - 14:37 sati
Klub
Foto: hajduk.hr
Snimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u PrimoštenuSnimanje kalendara u Primoštenu
Snimanje kalendara u Primoštenu

Dvjestotinjak navijača okupilo se danas na primoštenskoj "Novoj rivi". Po prvi put nisu mogli stati svi oni koji su željeli biti na fotografiji, a svim okupljenima je najviše stalo da se vide djeca koje se okupilo na više kao ni u jednom snimanju do sada. 

Primoštenci su se zaista potrudili da sve protekne u najboljem redu, sa svih strana došli su kako bi svojim prisustvom uveličali današnje fotografiranje. Neki od njih doplovili su svojim brodicama, a na jednoj od njih su se nakon službenog dijela snimanja provozali i igrači zajedno s navijačima. 

Igrači su bili oduševljeni prijemom koji im je priređen, a navijači su strpljivo slušali upute kako bi fotografija iz Primoštena ispala najbolja moguća. Druženje je potrajalo gotovo dva sata, a Hysenu Memolli, Tonćiju Mujanu i Tomi Bašiću tijekom snimanja nije silazio osmijeh s lica. Oduševljeni atmosferom bili su i policija i novinari koji su došli popratiti današnji događaj.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako je izgledalo snimanje u Primoštenu.

13/11/2016 - 14:37 sati
Klub
Foto: hajduk.hr