Mobile menu
Snaga, pokret, emocija: 281.634 gledatelja ove sezone na Poljudu, preko 74.000 članova!

Snaga, pokret, emocija: 281.634 gledatelja ove sezone na Poljudu, preko 74.000 članova!

 
3/6/2022 - 16:29 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Pripadaj Hajduku - Učlani se

Pokret, strast, emocija, ljubav, sreća i nevjerojatna podrška navijača - naša su snaga i svakodnevni pokretač. 

Ponosni smo na činjenicu da je na poljudskom stadionu, u 21 odigranu utakmicu, čak 281.634 gledatelja bodrilo Bijele i pratilo nastupe naše momčadi, odnosno čak 13.411 navijača po utakmici. Unatoč tome što je na dijelu utakmica zbog pandemije koronavirusa svega 40% navijača moglo prisustvovati i dati potporu našem Klubu. Ni to vas nije spriječilo.

Četiri puna Poljuda, emocija i energija te podrška igračima i Klubu osjetile su se na svakom koraku, na svakoj domaćoj utakmici, na svakom gostovanju. ''Ja ne mogu drugo, nego da ga volin...'' - stih je koji je u svakom pogledu obilježio nevjerojatnu ljubav navijača prema svom Hajduku. 


Preko 74.000 aktivnih članova s plaćenom članarinom u prvih pet mjeseci ove godine dovoljno govori o pokretu koji Hajduk je, a najviše o privrženosti i potpori svih ljudi koji doslovno žive za ovaj Klub. Klub navijača, klub svojih članova kojih se ponosimo. Fotografije i kadrovi sreće i slavlja nakon osvojenog trofeja obišli su čitavu Hrvatsku, Europu i svijet. Pozivamo sve one koji se još nisu učlanili, ali osjećaju da se događa nešto veliko, da se učlane, da pokušamo još više pomaknuti neke granice, a to možemo samo zajedno.

Hajduk živi vječno! Hvala vam!

3/6/2022 - 16:29 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr