Mobile menu
Ševelj: BSK je tvrd i neugodan protivnik, ali vrijeme je za pobjedu

Ševelj: BSK je tvrd i neugodan protivnik, ali vrijeme je za pobjedu

 
30/11/2019 - 14:59 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk II će u ponedjeljak na Poljudu ugostiti momčad BSK iz Bijelog Brda. Radi se o utakmici posljednjeg kola prvog dijela, ali polusezona ovim ne završava. Iduće nedjelje Bijeli će je zatvoriti utakmicom protiv vodećeg Šibenika na Poljudu.

Susret protiv BSK-a najavit će Vicko Ševelj, pouzdani stoper, kojeg je ove sezone trener Mario Despotović koristio i na obje bočne pozicije, a u mlađim kategorijama znao je biti i zadnji vezni.

- Istina je mogu odigrati više pozicija, ja sam uvijek spreman, a na treneru je da odluči hoću li igrati i na kojoj poziciji. Dosta je turbulencija tijekom sezone, kartona, ozljeda, reprezentativnih obveza… Srećom ovu utakmicu dočekujemo u boljoj situaciji. Završene su reprezentativne akcije, kompletirali smo se, odmorili i dobro pripremili za utakmicu protiv momčadi iz Bijelog Brda. Nakon dva poraza želimo preokrenuti situaciju, mislim da smo i protiv Međimurja i Dinama II mogli bolje proći s obzirom na prikazanu igru, ali nogomet je nepredvidiv i zato ga svi vole.

Koliko vam je poznata momčad BSK-a ?

- Njihov glavni cilj je opstanak, stoga očekujem pravu tvrdu, drugoligašku utakmicu. Analizirali smo svog protivnika, a prisjećamo se i prošlosezonske čudne utakmice u Splitu, u kojoj su nam u finišu s 3:1 stigli do 3:3. Neugodan su protivnik, pogotovo na svom terenu, ali vjerujem kako ćemo na Poljudu nametnuti svoju prepoznatljivu igru i doći do cilja, a to je pobjeda - zaključio je mladi igrač Hajduka II.

Susret će suditi Tino Krečak iz Velike Gorice s pomoćnicima Ivanom  Mihaljem također iz Velike Gorice i Vedranom Barkićem iz Dugog sela. Četvrti sudac je Mišo Krešić iz Metkovića.

Utakmica Hajduk II – BSK igra se u ponedjeljak u 13.30 sati, prijenos uživo možete pratiti putem LIVESTREAMA na našoj Facebook  stranici.  Za gledatelje će biti otvoren ulaz S na istočnoj tribini.

HNK Hajduk II – BSK

Ponedjeljak, 02. prosinca s početkom u 13.30 sati, stadion Poljud

ULAZ SLOBODAN

30/11/2019 - 14:59 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr