Mobile menu
Prtajin: Pozivam publiku na oproštaj od polusezone

Prtajin: Pozivam publiku na oproštaj od polusezone

 
16/11/2018 - 10:20 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Hajduk II će u posljednjem kolu prvog dijela natjecanja u 2. HNL ugostiti momčad Lučkog. Radi se o susretu susjeda na ljestvici, momčad trenera Siniše Oreščanina je šesta na ljestvici sa 17 osvojenih bodova, dok je Lučko na sedmoj poziciji s bodom manje.

Utakmicu je najavio  napadač Bijelih Ivan Prtajin, koji je u posljednje dvije utakmice ulazeći s klupe imao zapažen učinak. Najprije je u finišu utakmice protiv Sesveta postigao pogodak za minimalnu pobjedu, a onda se u Bijelom Brdu istaknuo u akciji kod prvog pogotka Bijelih te je izborio jedanaesterac za konačnih 2:2.

- Zaigrao sam nakon operacije pete i pauze od 45 dana. Zahvaljujem treneru što mi je dao priliku i moram reći da sam više nego zadovoljan povratkom. Hvala Bogu ozljeda je sada prošlost i nadam se da ću biti zdrav i nastaviti s dobrim igrama i golovima.

Možda već i u subotu protiv Lučkog?

- Ja sam spreman, moje je da treniram i čekam priliku, a trener je taj koji sastavlja momčad. Mnogo smo gostujućih utakmica odigrali u ovom dijelu prvenstva i radujemo se svakom susretu na Poljudu. Lučko je prava drugoligaška momčad, imaju dosta iskustva u ovakvim utakmicama i ako ne uđemo s maksimalnim angažmanom neće nam biti lako. Uvijek sam optimist i vjerujem u pobjedu te se nadam kako ćemo polusezonu zatvoriti na najbolji mogući način – s tri nova boda. Nadam se kvalitetnoj i zanimljivoj utakmici te pozivam publiku da u što većem broju poprati naš posljednji nastup prije duge zimske pauze.

Sudac utakmice je Lukša Klaić iz Konavala, a pomoćnici su Marko Balen iz Rijeke i Diego Biljuh iz Marčane.

Utakmica Hajduk II-Lučko igra se na Poljudu u subotu u 13:30 sati, prijenos UŽIVO možete pratiti putem LIVESTREAMA na našem službenom Facebooku

Za utakmicu će biti otvoren ulaz S na istočnoj tribini.

HNK Hajduk II – NK Lučko

Subota, 17. studenog s početkom u 13:30 sati, stadion Poljud

Cijene ulaznica:
Odrasli - ISTOK (ulaz S) - 30 kn
Dječja ulaznica  za ISTOK - 5 kn 
Pretplate - vrijede

16/11/2018 - 10:20 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr