Mobile menu
Prekidaju se natjecanja i treninzi mlađih uzrasnih kategorija do juniora

Prekidaju se natjecanja i treninzi mlađih uzrasnih kategorija do juniora

 
27/11/2020 - 19:12 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Hrvatski nogometni savez danas je klubovima poslao odluke koje se tiču nastavka, odnosno obustave natjecanja za pojedine uzrasne kategorije, a nastavno na trenutnu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj. 

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je jučer nove epidemiološke mjere radi suzbijanja bolesti Covid-19, koje su objavljene danas i stupaju na snagu u subotu 28. 11. 2020. godine. Dio spomenutih mjera odnosi se i na sportska natjecanja. Mjerama su privremeno obustavljena sva sportska natjecanja i treninzi u ekipnim sportovima, osim seniorskih natjecanja prvog i drugog stupnja i juniorskih natjecanja na nacionalnoj razini. U nogometu to znači da se nastavljaju prvenstvena natjecanja u HT prvoj ligi, Prvoj HNLŽ, Prvoj HMNL i Prvoj HMNLŽ, Drugoj HNL i Prvoj HNL za juniore.

Ta natjecanja odigravat će se bez gledatelja i uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera. Sva ostala natjecanja seniora i mlađih uzrasta i treninzi klubova koji sudjeluju u njima prekidaju se najmanje do 21. prosinca 2020. godine, do kada traju danas donesene mjere - stoji u obavijesti klubovima koju potpisuje izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić.

27/11/2020 - 19:12 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr