Mobile menu
Predstavljamo trojicu novih mladih nogometaša Hajduka

Predstavljamo trojicu novih mladih nogometaša Hajduka

 
8/1/2015 - 13:12 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Josip Juranović, Toma Bašić i Marko Pejić novi igrači HajdukaJosip Juranović, Toma Bašić i Marko Pejić novi igrači HajdukaJosip Juranović, Toma Bašić i Marko Pejić novi igrači HajdukaJosip Juranović, Toma Bašić i Marko Pejić novi igrači HajdukaJosip Juranović, Toma Bašić i Marko Pejić novi igrači HajdukaJosip Juranović, Toma Bašić i Marko Pejić novi igrači HajdukaJosip Juranović, Toma Bašić i Marko Pejić novi igrači Hajduka
Josip Juranović, Toma Bašić i Marko Pejić novi igrači Hajduka

Marko Pejić i Josip Juranović potpisali su ugovore za Hajduk, a uz njih danas predstavljamo i suigrača im Tomu Bašića koji je još od ljeta (2014.) član našeg Kluba no prvi put je na pripremama u kadru trenera Igora Tudora. Sva trojica su mladi nogometaši ponikli u zagrebačkim klubovima, članovi su mladih reprezentacija, a danas su prvi put odijenuli Hajdukov dres...

JOSIP JURANOVIĆ
Josip je rođen 16. kolovoza 1995. godine Zagrebu. Bio je član Dubrave, pa Croatije iz Sesveta, potom opet Dubrave odakle je stigao na Poljud. Vezni je igrač i bio je član amaterske reprezentacije Hrvatske.
*Potpisao je ugovor za Hajduk u trajanju do ljeta 2018.

TOMA BAŠIĆ
Toma je rođen 25. studenog 1996. godine u Zagrebu. Bio je član Dubrave, pa NK Zagreb iz kojega je na ljeto 2014. prešao u Hajduk. Nakon potpisa ugovora odmah je otišao na posudbu u Rudeš, pa su mu ovo prve pripreme u kadru trenera Tudora. Vezni je igrač, bio član U-19 reprezentacije Hrvatske.
*Na ljeto 2014. je potpisao ugovor za Hajduk u trajanju do ljeta 2017.

MARKO PEJIĆ
Marko je rođen 24. veljače 1995. godine u Zagrebu. Prošao je nogometnu školu zagrebačkog Dinama, potom je bio član talijanske Siene pa Radnika iz Sesveta odakle je stigao u Hajduk. Lijevi je bočni igrač i bio je član U-17 i U-19 reprezentacija Hrvatske.
*Potpisao je ugovor za Hajduk u trajanju do ljeta 2018.

Josipe, Toma i Marko, dobro nam došli u Hajduk! 

8/1/2015 - 13:12 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr