Mobile menu
Predsjednik Huljaj: Ovo je sjajna prilika za razmjenu iskustava s najvećim svjetskim klubovima

Predsjednik Huljaj: Ovo je sjajna prilika za razmjenu iskustava s najvećim svjetskim klubovima

 
11/9/2018 - 16:41 sati
Klub
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu!
Hajduk na Glavnoj skupštini ECA-eHajduk na Glavnoj skupštini ECA-eHajduk na Glavnoj skupštini ECA-eHajduk na Glavnoj skupštini ECA-eHajduk na Glavnoj skupštini ECA-eHajduk na Glavnoj skupštini ECA-eHajduk na Glavnoj skupštini ECA-eHajduk na Glavnoj skupštini ECA-eHajduk na Glavnoj skupštini ECA-e
Hajduk na Glavnoj skupštini ECA-e

Završena je 21. Glavna skupština ECA-e koja je ove godine održana u hotelu La Meridien Lav u Splitu. Na skupštini su sudjelovali predstavnici 160 europskih klubova, a najvažnije rasprave vodile su se oko promjena u sustavu licenciranja i financijskog fair playa te oko novog proširenog sustava europskih natjecanja koji bi trebao zaživjeti u periodu od 2021. do 2024. godine. 

O svemu što se događalo i o čemu se raspravljalo javnost su na konferenciji za medije po završetku Glavne skupštine informirali predsjednik ECA-e  Andrea Agnelli (predsjednik Juventusa), potpredsjednik ECA-e Pedro Lopez Jiminez (Real Madrid), glavni tajnik ECA-e Michele Centenaro i Dariusz Mioduski (predsjednik Legije iz Varšave). 

Na Glavnoj skupštini sudjelovala je i tročlana Hajdukova delegacija predvođena predsjednikom Uprave Jasminom Huljajem koji je po završetku izrazio zadovoljstvo činjenicom da čelnici velikih europskih klubova prepoznaju Hajduk kao jedan od najvećih brendova na našim prostorima. 

- Za Hajduk je ovo sjajna prilika za razmjenu iskustava s vodećim svjetskim klubovima čiji su predstavnici sudjelovali na Glavnoj skupštini. Imamo mogućnost doći do izvora informacija, učiti na njihovim primjerima poslovanja i njihovom putu do uspjeha. Tu su bili čelnici Reala, Juventusa, PSG-a, Napolija, bio je tu i naš Zvonimir Boban. Jasno je da ECA ima sve veći značaj i sve jači utjecaj na UEFA-u i FIFA-u. Kroz ovu organizaciju može se čuti i naš glas, svi klubovi mogu izraziti svoje mišljenje te istaknuti prijedolge. Drago mi je da i najveći klubovi prepoznaju Hajduk kao veliki brend, prepoznaju našu tradiciju i htjeli bi nas što prije vidjeti kako igramo ozbiljniju ulogu na europskoj sceni - kazao je predsjednik Uprave HNK Hajduk. 

11/9/2018 - 16:41 sati
Klub
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr