Mobile menu

Rudeš

Rudeš

4:1

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 7. kolo
Mjesto: Zagreb
Datum: 25/11/2020
Poraz Hajduka II na gostovanju kod Rudeša

Poraz Hajduka II na gostovanju kod Rudeša

 
25/11/2020 - 15:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

RUDEŠ - HAJDUK II    4:2  (1:0)
2. HNL - 7. kolo
Igralište: Š.C. Rudeš
Sudac: Ivan Čužić (Velika Gorica)

Strijelci: 1:0 N. Burić (11), 2.0 N. Burić (48-11 m), 3:0 Sentić (55-ag), 4:0 Abdurahimi (80), 4:1 Chinedu (81), 4.2 Chinedu (90+2)

RUDEŠ: Bruči, Da. Da. Jalinous (od 65. Marković), Kolega (od 65. Abdurahimi), Jergović, Ćosić, Brajković, Šehić (od 89. Đukić), M. Burić, Muić (od 81. Andačić), N. Burić (od 89. Da. Do. Jalinous), Grgić. 

HAJDUK II: Sentić, Škaričić, Radić, Ševelj, Kosić (od 70. Chinedu), Grubišić, Filipović (od 87. Ćalušić), Ćubelić (od 46. Tolaj), Teklić (od 70. Unušić), Čuić (od 78. Lauš), Kreković.

Druga momčad Hajduka poražena je na gostovanju kod Rudeša rezultatom 4:2. Prvu priliku na utakmici imao je Hajduk II u četvrtoj minuti. Leon Kreković je dobio loptu na 20-ak minuta od gola, poveo je nekoliko metara i šutirao iskosa s lijeve strane. Domaći vratar Matija Bruči malo je skrenuo njen let i šut je odsjeo na vratnici. U osmoj minuti u šesnaestercu Bijelih je nakon jednog starta gostiju pao domaći napadač Nikola Burić, a sudac Ivan Čužić pokazao je da se igra nastavi. Rudeš u vodstvo dolazi iz slobodnog udarca u 11. minuti. Loptu je namjestio Nikola Burić i S 25 metara pogodio lijevi kut vratara Bijelih Karla Sentića. Nakon pogotka igra je do poluvremena bila ravnopravna, ali bez velikih prigoda. Zabilježili smo nekoliko akcija Krekovića koje nisu urodile plodom, ali i dobar udarac domaćeg igrača Edina Šehića s 25 metara, koji je Sentić odbio u korner.

Utakmica je odlučena u prvih 10 minuta drugog poluvremena. Nakon samo dvije minute Rudeš povećava vodstvo. U šesnaestercu Bijelih oboren je Šehić, a Burić je precizan s bijele točke i po drugi put se upisuje u strijelce. U 52. minuti Kreković šutira s 14 metara, ali  točno u Bručija. Minutu kasnije uzvraća Burić, ovog puta brani Sentić. U sljedećem napadu Darius Daniel Jalinous šutira iskosa s 14 metara i pogađa bliži kut za 3:0. Lopta je najprije pogodila vratnicu, odbila se u leđa vratara gostiju i potom završila u mreži, pa je ovo u zapisniku zavedeno kao autogol Sentića. U 58. minuti velika prilika za Hajduk II, prošao je Kreković po lijevoj strani, a potom dva njegova suigrača nisu uspjela ubaciti loptu u mrežu. U istoj minuti u šesnaestercu domaćih je oboren Tonio Teklić, ali sudac pokazuje da se igra nastavi. U 62. minuti sam je pred Sentića izbio Toni Kolega, ali se spetljao s loptom i dozvolio obrani gostiju da otkloni opasnost. 

U 78. minuti još jedna velika prilika Bijelih, nakon ubačaja s desne strane pokušao je glavom Stipe Radić, Bruči je kratko odbio, a ispred Stephena Chinedua, netko je s gol linije izbio loptu u korner. Deset minuta prije kraja, nakon ubačaja s desne strane, Bleart Tolaj s pet metara pogađa domaći blok, a odmah potom u kontri četvrti gol za domaće postiže Besart Abdurahimi.

U 81. minuti Bijeli dolaze do pogotka. S lijeve strane ubacio je Vicko Ševelj, a Chinedu s tri metra poslao loptu u mrežu. Isti igrač u sudačkoj nadoknadi je dobro reagirao glavom nakon ubačaja Krekovića s lijeve strane i postavio konačnih 4:2.

25/11/2020 - 15:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić/hajduk.hr