Mobile menu
Polufinale Kupa NSŽSD: Kadeti nakon jedanaesteraca poraženi od RNK Splita

Polufinale Kupa NSŽSD: Kadeti nakon jedanaesteraca poraženi od RNK Splita

 
3/10/2018 - 18:37 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Kadeti: RNK Split - Hajduk 5:4 11m (1:1)
Utakmica polufinala Kupa NSŽSD
Igralište: Park mladeži
Gledatelja: 100
Sudac: Drago Mikulić (Split)

Strijelci: 1:0 Romac (6.), 1:1 Biuk (75.)

Hajduk: Franetović, Unušić, Pelivan, Buljan, Škaričić, Grabovac (od 56. Mamić), Biuk, Krolo (od 41. Škare), Domančić (od 56. Miljanić), Ćubelić, Katuša (od 72. Kunštek). 

Hajdukovi kadeti poraženi su u polufinalu Kupa NSŽSD od svojih vršnjaka iz RNK Splita na gostovanju u Parku mladeži. Domaćin je nakon neriješenog rezultata u regularnom dijelu slavio boljim izvođenjem jedanaesteraca. 

Split je u vodstvo došao već u 6. minuti susreta nakon što je vrlo lijep pogodak iz daljine postigao Dominik Romac. Sve nakon toga pripalo je Bijelima, momčad Igora Tolića dominirala je u svim segmentima, ali unatoč brojnim prilikama pred vratima domaće momčadi lopta nije htjela u mrežu.

Hajduk je do izjednačenja došao tek u 75. minuti nakon što je Luka Protega skrivio prekršaj u svom šesnaestercu, a najstrožu kaznu sigurno je realizirao Stipe Biuk. Pokušali su Bijeli do kraja utakmice doći i do pobjedničkog pogotka, međutim splitovci su se uspjeli obraniti i pitanje pobjednika riješeno je izvođenjem jedanaesteraca u kojima su spretniji i sretniji bili domaćini. 

3/10/2018 - 18:37 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr