Mobile menu
Pasariček: Krenuo nas je gol, jedva čekamo istrčati na Poljud

Pasariček: Krenuo nas je gol, jedva čekamo istrčati na Poljud

 
19/10/2018 - 18:25 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Druga momčad Hajduka u nedjelju će odigrati drugu ovosezonsku utakmicu na Poljudu. Protivnik Bijelih je Hrvatski dragovoljac, cilj momčadi trenera Siniše Oreščanina je ponoviti igru i pobjedu iz derbija s Dinamom II.

Na posljednjem gostovanju u Čakovcu Bijeli su prikazali odličnu igru i ostvarili visoku pobjedu protiv Međimurja. Već u 27. minuti na semaforu je svijetlilo 0:3, vezna linija nametnula se domaćinu od samog starta, a Luka Pasariček uvjeren je kako je moguće takve utakmice pružati u kontinuitetu.

- Neće biti lako protiv Hrvatskog dragovoljca, radi se o čvrstoj momčadi koja strpljivo čeka svoju šansu. Oni neće srljati, čekat će svoju priliku i pokušavati kontrama ugroziti naš gol. Zadovoljni smo što nas je napokon krenuo gol, bili smo u jednom grču i promašivali iz čistih pozicija. Mnogo smo utakmica odigrali u gostima, sada smo napokon dočekali i utakmicu na Poljudu, naravno da je na domaćem terenu i pred svojom publikom lakše igrati. Respektiramo našeg nedjeljnog protivnika, ali naš cilj u svakoj utakmici je pobjeda.

Suđenje je povjereno Anti Bundoviću iz Bjelovara, a pomoćnici su Miodrag Plantak iz Križevaca i Marin Ćosić iz Bjelovara.

Utakmica Hajduk II-Hrvatski dragovoljac igra se na Poljudu u nedjelju u 15 sati, prijenos UŽIVO možete pratiti putem LIVESTREAMA na našem službenom Facebooku

Za utakmicu će biti otvoren ulaz S na istočnoj tribini.

HNK Hajduk II – HNK Hrvatski dragovoljac

Nedjelja, 21. listopada s početkom u 15 sati, stadion Poljud

Cijene ulaznica:
Odrasli - ISTOK (ulaz S) - 30 kn
Dječja ulaznica  za ISTOK - 5 kn 

19/10/2018 - 18:25 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr