Mobile menu
Oreščanin: Zasluženo smo pobijedili, nadam se da je i publika zadovoljna

Oreščanin: Zasluženo smo pobijedili, nadam se da je i publika zadovoljna

 
23/9/2018 - 19:51 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Veselo je bilo ozračje u redovima Hajduka II nakon treće uzastopne pobjede nad Dinamom II u drugoligaškoj konkurenciji. Do sada je u susretima ovih rivala uvijek pobjeđivala gostujuća momčad, a igrači trenera Siniše Oreščanina srušili su tu tradiciju i na Poljudu osvojili tri vrijedna boda.

- Nadam se da smo zadovoljili splitsku publiku koja nas je danas došla pogledati u lijepom broju. Smatram da je naša pobjeda u potpunosti zaslužena i želim čestitati igračima i stožeru. Uvijek je lijepo pobijediti u derbiju, a drago mi je i što smo s tri boda zavšili prvu ovosezonsku utakmicu na Poljudu. Ne mogu se oteti dojmu kako je i u prethodne četiri utakmice što se kontrole igre tiče to dosta sličilo na današnjih 90 minuta.

- Danas smo nakon vodstva, u trenucima kada je Dinamo II pokušavao doći do izjednačenja također imali nekoliko izglednih situacija, tako da našoj pobjedi nema zamjerke. Dobro je to izgledalo u oba pravca, to je naš stil od kojeg ne odustajemo. Nekad je izvedba malo bolja, nekad malo lošija, ali smatram da igramo prepoznatljivo, fokusirani smo na posjed i želimo kontrolirati sve četiri faze nogometne igre. Mlada smo momčad i danas smo se namjerili na protivnika slične strukture, zna biti malo teže kada igramo s iskusnijim ekipama, ali zato i služi ovo natjecanje da bi mladi igrači Hajduka II stjecali potrebno iskustvo i navikavali se na sve ono što će ih sutra čekati u profesionalnom nogometu. - zaključio je strateg druge momčadi Bijelih.

23/9/2018 - 19:51 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr