Mobile menu
Oreščanin: Zadovoljan sam, ovo su utakmice u kojima naši igrači sazrijevaju

Oreščanin: Zadovoljan sam, ovo su utakmice u kojima naši igrači sazrijevaju

 
18/3/2018 - 11:59 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Hajduk II je nakon velike borbe u varaždinskom blatu zasluženo osvojio bod. Prijetila je i odgoda utakmice, cijelog dana padala je kiša, ali su uvjeti na kraju ipak bili takvi da se utakmica mogla odigrati. 

Dva trenera nakon utakmice međusobno su dijelila komplimente, evo što je rekao trener Bijelih Siniša Oreščanin:

- Na kraju moram reći da sam zadovoljan. Mislim da smo gledali jednu ravnopravnu utakmicu u kojoj su oba protivnika imala svojih perioda te je konačan rezultat 2:2 realan. Igrači obje momčadi zaslužuju divljenje za ono što su prikazali u ovako teškim uvjetima. Unatoč tome bilo je jako lijepih poteza te mislim da i publika može biti zadovoljna. 

Na pitanje novinara da izdvoji nekog od svojih igrača, trener Bijelih još jednom je naglasio kako je u njegovom fokusu momčad. 

- Imamo svoj plan i ciljeve, znamo način na koji se naši mladi igrači trebaju razvijati i opet ponavljam kako svaki novi dan i nova utakmica pokazuju da je ovo što svi u Klubu radimo jedini ispravan put.  Zadovoljan sam i zbog činjenice da smo se dva puta vraćali iz negativnog rezultata protiv ovako iskusne i kvalitetne momčadi. To je od velike važnosti za našu mladu momčad i ovo su utakmice u kojima oni odrastaju i sazrijevaju.

Nakon dvije trećine prvenstva Hajduk II zauzima šesto mjesto, ali će se konačan poredak, pa samim tim i raspored posljednje trećine prvenstva znati nakon što se 20. ožujka odigra zaostala utakmica Lučko - Dinamo II.  U slučaju pobjede Lučkog Hajduk II bi pao na sedmo mjesto.

18/3/2018 - 11:59 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr