Mobile menu
Oreščanin: Kada je u pitanju derbi, nije potrebna posebna najava po pitanju motivacije

Oreščanin: Kada je u pitanju derbi, nije potrebna posebna najava po pitanju motivacije

 
22/9/2018 - 13:48 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

Druga momčad Hajduka nakon četiri uzastopna gostovanja na startu sezone, u nedjelju će na Poljudu odigrati drugoligaški derbi protiv Dinama II.

Igrači trenera Siniše Oreščanina jedva čekaju istrčati na obnovljeni travnjak Poljuda na kojem su i trenirali posljednja dva dana.

- U pitanju je derbi, dakle nije potrebna nikakva posebna najava po pitanju motivacije.  Željeli bismo se našoj publici predstaviti u najboljem svjetlu, nadam se da će unatoč terminu nedjeljnog ručka veliki broj gledatelja doći pogledati što nudi budućnost dva najbolja hrvatska kluba.  Mislim da je u dosadašnjem dijelu prvenstva naša igra bila bolja nego što rezultat pokazuje, ali svakako da ima još prostora u poboljšanju igre, što će onda naravno popratiti i rezultat. U dosadašnjim derbijima publika je mogla uživati u kvalitetnom  nogometu, nadam se da će tako biti i ovog puta.

Najavljivali ste dosta izjednačenu ligu, čini se da ste bili u pravu.

- Da rekao sam kako nema sigurnih ishoda te će se papirnati favoriti na svakom terenu morati dobro pomučiti kako bi došli do bodova. Najbolji dokaz tome je pobjeda Kustošije nad vodećim Varaždinom. Zabrinula nas je vijest kako je trener  Kustošije Denis Bezer s kojim imam izuzetno kvalitetnu komunikaciju nakon utakmice hospitaliziran te koristim priliku da mu poželim brz i uspješan oporavak. 

Derbi petog kola 2. HNL Hajduk II - Dinamo II odigrat će se u nedjelju 23. rujna s početkom u 14.30 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter  kanala.

22/9/2018 - 13:48 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr