Mobile menu
Od utorka na Poljudu u prodaji ulaznice za finale Kupa!

Od utorka na Poljudu u prodaji ulaznice za finale Kupa!

 
11/5/2018 - 16:55 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

NOVO:

Ulaznice za utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa između Dinama i Hajduka će se u Odjelu za članstvo na Poljudu od utorka 15. svibnja 2018. u 08:00 sati prodavati po cijenama od 100,00 i 150,00 kuna.

Dodatne napomene:

- Strani državljani trebaju imati isključivo putovnicu kao identifikacijski dokument
- Tijekom prodaje ulaznica za finale Kupa, u Odjelu za članstvo neće biti moguća prijava gubitka, odnosno ponovna izrada pretplatničke iskaznice za aktualnu sezonu. 


RANIJE OBJAVLJENO:

U Vinkovcima će se u srijedu 23. svibnja s početkom u 19 sati igrati finale Hrvatskog nogometnog kupa u kojem se u najvećem derbiju hrvatskog sporta sastaju Dinamo i Hajduk. 

HNK Hajduk će u ponedjeljak 14. svibnja dobiti svoj kontigent ulaznica, koje će se od utorka prodavati na Poljudu. Pravo prvokupa imat će pretplatnici HNK Hajduk za sezonu 2017/18 zbog toga što nisu iskoristili mogućnost uključenu u cijenu pretplate, a odnosi se na domaće utakmice Kluba u okviru Hrvatskog nogometnog kupa. Naime, kao što je poznato, Hajduk je u svim ovosezonskim utakmicama bio gost.

Prema uputi organizatora jedna osoba može kupiti maksimalno dvije ulaznice, a u slučaju ulaznica koje se prodaju na Poljudu pretplatnik može kupiti drugu ulaznicu isključivo za osobu koja također posjeduje godišnju ulaznicu za aktualnu sezonu. 

Radi se o personaliziranoj prodaji ulaznica što znači da se za svakog kupca vode detaljni zapisi o prodaji, tj. ulaznice se prodaju isključivo uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice. Pretplatnik koji će u utorak kupovati ulaznicu na Poljudu trebat će, osim osobne iskaznice ili putovnice te pretplatničke iskaznice, imati i dokument na kojemu je osobni identifikacijski broj - OIB (u slučaju da nije na osobnoj iskaznici ili putovnici). Sve isto vrijedi eventualno i za drugu osobu za koju se kupuje ulaznica.

AKO KUPUJUTE SAMO JEDNU ULAZNICU potrebno je ponijeti:
1. Vlastitu osobnu iskaznicu ili putovnicu
2. Dokument na kojemu je OIB (u slučaju da nije na osobnoj iskaznici ili putovnici)
3. Pretplatničku iskaznicu HNK Hajduk za 2017/2018 (original ili kopija)

AKO KUPUJETE DVIJE ULAZNICE potrebno je ponijeti:
1. Vlastitu osobnu iskaznicu ili putovnicu + kopija osobne iskaznice ili putovnice drugog pretplatnika
2. 
Dokumente na kojemu su OIB-i (u slučaju da nisu na osobnim iskaznicama ili putovnicama)
3. Pretplatničke iskaznice HNK Hajduk za 2017/2018 (originale ili kopije)

Pretplatnici će ovu mogućnost moći iskoristiti do završetka prodaje, a najkasnije do četvrtka 17. svibnja u 14 sati. U slučaju da sve ulaznice ne budu rasprodane, bit će puštene u slobodnu prodaju samo za članove Kluba.

Ulaznice će se početkom tjedna prodavati i u Vinkovcima u organizaciji HNK Cibalije. Mogu ih kupiti i osobe koje nisu pretplatnici HNK Hajduk, ali također uz predočenje prije navedenih osobnih dokumenata.

Dodatne informacije objavit ćemo tijekom ponedjeljka kada na Poljud stignu ulaznice.

11/5/2018 - 16:55 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr