Mobile menu
Obavijest za sve koji će prisustvovati komemoraciji i ispraćaju pokojnog Domenika

Obavijest za sve koji će prisustvovati komemoraciji i ispraćaju pokojnog Domenika

 
9/8/2020 - 13:39 sati
Klub

HNK Hajduk u ponedjeljak se oprašta od svog dugogodišnjeg fizioterapeuta Domenika Sisgorea. Komemoracija za pokojnog Domenika održat će se u 12 sati u kinodvorani na Poljudu, ispraćaj s gradskog groblja Lovrinca započinje u 15 sati, a pogreb će se u 17 sati održati na mjesnom groblju u Radošiću. 

Još jednom moramo podsjetiti sve Vas koji namjeravate prisustvovati komemoraciji, ispraćaju i pogrebu da se pridržavate važećih epidemioloških mjera. Tu prije svega moramo naglasiti kako je broj osoba na komemoraciji u kinodvorani na Poljudu ograničen na maksimalno 40 osoba kojima će se prije ulaska mjeriti tjelesna temperatura uz obvezno davanje OIB-a i broja mobitela.

Od 40 osoba koji mogu biti u kino-sali, 20 je namijenjeno klupskim veteranima. Molimo sve koji misle doći na komemoraciju da se drže navedenih uputa, a zbog vrlo ograničenog broja osoba na komemoraciji širi oproštaj bit će na groblju Lovrinac. Isto tako sukladno uputama Zavoda za javno zdravstvo neće se izražavati sućut obitelji niti u dvorani stadiona na Poljudu, niti na Lovrincu i Radošiću. 

Nakon ispraćaja na Lovrincu organiziran je autobus HNK Hajduk za sve koji žele prisustvovati pogrebu u Radošiću te se isti autobus po završetku vraća na Poljud.

9/8/2020 - 13:39 sati
Klub