Mobile menu
Na Poljudu održano finale ekskluzivnog pub kviz natjecanja

Na Poljudu održano finale ekskluzivnog pub kviz natjecanja

 
23/11/2018 - 21:02 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić/hajduk.hr
Finale pub kviz natjecanja na PoljuduFinale pub kviz natjecanja na PoljuduFinale pub kviz natjecanja na PoljuduFinale pub kviz natjecanja na PoljuduFinale pub kviz natjecanja na PoljuduFinale pub kviz natjecanja na PoljuduFinale pub kviz natjecanja na PoljuduFinale pub kviz natjecanja na PoljuduFinale pub kviz natjecanja na PoljuduFinale pub kviz natjecanja na PoljuduFinale pub kviz natjecanja na PoljuduFinale pub kviz natjecanja na Poljudu
Finale pub kviz natjecanja na Poljudu

U Bijelom salonu na Poljudu u petak navečer održano je finale ekskluzivnog pub kviz natjecanja kojeg organiziraju Hrvatski kviz savez i Karlovačko. U finalu se natjecalo jedanaest najboljih splitskih ekipa koji su pobjednici predfinalnog natjecanja u kojem je sudjelovalo više od 100 ekipa.

Finalni kviz sastojao će se od četrdeset pitanja podijeljenih u tri kruga. Sastavljač pitanja Stipe Mustapić, koji je ujedno jedan od pokretača splitske kvizaške scene, otkrio je kakva su bila pitanja na kvizu.

- Pitanja su bila vezana prvenstveno uz Dalmaciju, ali i Hajduk i Karlovačko. U prvom krugu je bilo deset slikovnih pitanja, u drugom petnaest zatvorenih pitanja koja su donosila po dva boda, dok je u trećem krugu bilo petnaest otvorenih pitanja koja zahtijevaju pisani odgovor koji su donosili  čak tri boda - pojasnio je Mustapić. 

Veliko finale na Poljudu donijelo je najboljima vrijedne nagrade koje su im uručili prvotimci Hajduka Hamza Barry, Josip Posavec, Tonio Teklić i Franko Kovačević. Pobjednici su osvojili tablete, i dresove Hajduka,  članovi drugoplasirane ekipe večeru za dvoje, a trećeplasirani po karton Karlovačkog piva.

- Veseli nas što imamo priliku biti suorganizator jednog ovako velikog natjecanja kojim možemo promovirati i poticati kulturu kvizova, opću svakodnevnu informiranost, stjecanje različitih znanja te sve to povezati s dobrom zabavom uz vrhunsko domaće pivo i najbitniju sporednu stvar na svijetu. Osim toga, želimo zahvaliti Karlovačkom na potpori te nogometnom klubu Hajduk na ustupanju prostora za veliko finale, poručila je Petra Lypolt, dopredsjednica Hrvatskog kviz saveza.

23/11/2018 - 21:02 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić/hajduk.hr