Mobile menu
Na Poljudu održana osma po redu akcija darivanja krvi

Na Poljudu održana osma po redu akcija darivanja krvi

 
23/5/2019 - 16:59 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Osma akcija darivanja krvi na PoljuduOsma akcija darivanja krvi na PoljuduOsma akcija darivanja krvi na PoljuduOsma akcija darivanja krvi na PoljuduOsma akcija darivanja krvi na PoljuduOsma akcija darivanja krvi na PoljuduOsma akcija darivanja krvi na PoljuduOsma akcija darivanja krvi na Poljudu
Osma akcija darivanja krvi na Poljudu

U novinarskom salonu na Poljudu održana je osma po redu akcija darivanja krvi, koju po tradiciji svake godine početkom sezone organizira grupa splitskih sportskih novinara '4N', u suradnji s HNK Hajduk i Crvenim križem. 

Akciju podržavaju čelnici i igrači Hajduka, brojni sportaši, sportske legende i djelatnici te splitski Olimpijci. Akciju su došla podržati prvotimci Bijelih zajedno sa stručnim stožerom. 

Od 9 do 13 sati koliko je akcija trajala prikupljene su 42 doze krvi čime je ukupan broj darovanih doza do sada prešao brojku 300. 

Posebne poklone dobili su najmlađi darivatelji, sedmoro onih koji su dali krv po prvi puta dobili su uz to i prigodne setove čaša, dok je najsretniji darivatelj Mario Šetka, otišao kući s dresom Ardiana Ismajlija.

23/5/2019 - 16:59 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr