Mobile menu
Kupnjom medicinskih aparata i opreme uspješno zaključena akcija ''Dišimo kao jedno''

Kupnjom medicinskih aparata i opreme uspješno zaključena akcija ''Dišimo kao jedno''

 
28/4/2020 - 12:10 sati
Klub
Foto: hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu!

Kupnjom medicinskih aparata i opreme za potrebe KBC Split HNK Hajduk je zaključio humanitarnu akciju ''Dišimo kao jedno''. U akciji je u dva dijela ukupno prikupljeno 870.003,59. U prvom dijelu su sadašnji igrači i zaposlenici Kluba prikupili 162.500,00 kuna za kupnju dva uređaja za sterilizaciju, a u drugom je gotovo 500 pojedinaca i tvrtki, uključujući brojne članove hajdučke obitelji - bivše igrače i zaposlenike, članove Nadzornog odbora, navijače, sponzore, javne osobe i medijske djelatnike, prikupilo 707.503,59 kuna.  

Cjelokupni taj iznos je iskorišten za kupnju medicinskih aparata i opreme sukladno potrebama splitskog KBC-a, prema ponudi koju je KBC i odabrao, a koja među ostalim uključuje 10 bolničkih električnih kreveta, elektrokirurški generator i pripadajuću monopolarnu pedalu, tri sustava za torakalnu drenažu s adapterom, ultrazvuk...

HNK Hajduk još jednom zahvaljuje svima koji su ovu akciju podržali, a vrijednim medicinskim djelatnicima splitskog KBC-a i svim ostalima diljem Hrvatske želimo da imaju najbolju moguću podršku u svom radu, a da pritom imaju što manje posla.

28/4/2020 - 12:10 sati
Klub
Foto: hajduk.hr