Mobile menu
Ivan Pešić ponovno Hajdukov!

Ivan Pešić ponovno Hajdukov!

 
13/6/2017 - 17:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred!
Ivan Pešić ponovno Hajdukov!Ivan Pešić ponovno Hajdukov!Ivan Pešić ponovno Hajdukov!
Ivan Pešić ponovno Hajdukov!

Nakon Josipa Radoševića, Hajduk je na Poljud vratio još jednog svojeg igrača. Ivan Pešić ponovno je igrač Hajduka, potpisao je ugovor s Bijelima te će od prvog dana priprema u petak biti na raspolaganju treneru Joanu Carrillu.
- Napokon sam se vratio kući, bila mi je to velika želja, hvala Hajduku! - bile su prve Ivanove riječi nakon potpisa ugovora.

Pešić je bio Hajdukov junior, upisao je i jedan službeni nastup za prvu momčad, prije gotovo sedam godina u kup-dvoboju protiv Jadrana iz Gunje. Ukupno je, računajući i prijateljske, za Hajduk nastupio deset puta, postigao dva gola.
- Hajduk me odgojio, bio sam šest godina na Poljudu, presretan sam zbog činjenice da sam ponovno dobio prigodu odijenuti bijeli dres. Ovo je veliki korak naprijed za mene, smatram, i veliko priznanje a ja ću se na svakom treningu i na utakmicama truditi vratiti ukazano povjerenje. Već sam rekao, ulaskom u Poljud osjećam se kao u svojem domu, radujem se prvom danu priprema i vjerujem kako ćemo svi zajedno imati puno uspjeha u idućem razdoblju. Momčad jako dobro poznajem, mislim da mi neće trebati puno vremena za prilagodbu. Hajduk ima vrlo dobru momčad, odlične igrače, a ta pozitivna konkurencija sve nas gura prema naprijed.

Pešić je na Poljud stigao iz Parka mladeži. Između Hajduka i Splita bio je član Šibenika i Zadra.
- Ivan je dobra prilika za Hajduk. Bio je slobodan, ima dobru sezonu iza sebe. Odigrao je 35 utakmica i zabio 6 golova i zanimljiv je na nogometnom tržištu. Radi se o igraču koji je potekao iz Hajdukove omladinske škole i samo je bilo potrebno usaglasiti uvjete - kazao je sportski direktor Bijelih Mario Branco.

Dobrodošao natrag, Ivane!

13/6/2017 - 17:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr