Mobile menu
Hrvoje Maleš novi predsjednik Hajduka!

Hrvoje Maleš novi predsjednik Hajduka!

 
26/4/2011 - 17:00 sati
Klub

Nadzorni odbor Hajduka na svojem je poslijepodnevnom sastanku izglasao novu klupsku Upravu. Novi predsjednik je Hrvoje Maleš, članovi Uprave Milo Nižetić i Pavle Cicarelli.

- Gospoda Maleš i Nižetić su bili predloženi od strane Povjerenstva. Analizirajući situaciju u klubu i rukovodeći se ostalim ponudama došli smo do zaključka da bi za poslovanje kluba trebalo uključiti i treću osobu koja može pomoći da bi ova Uprava mogla kvalitetnije raditi. Stoga smo jednoglasno odlučili prihvatiti gospodina Cicarellija - objavio je predsjednik NO Petroslav Sapunar.

Završen je time danas troipolmjesečni proces izbora nove uprave koji je započeo još 5. siječnja objavom javnog natječaja, a nastavilo se radom Povjerenstva koje je između 39 prijavljenih kandidata izabrao sedmoricu za drugi krug. Predložili su potom dvojicu članova Uprave, za trećeg (Cicarelli) se odlučio NO.

- Novi predsjednik će imati ugovor na tri godine, sva trojica članova prihvatili su ponuđene uvjete - kazao je predsjednik Skupštine i klupski odvjetnik Vinko Radovani.

Nova Uprava bi trebala biti predstavljena u četvrtak, a s radom će započeti prvog dana svibnja.
 

26/4/2011 - 17:00 sati
Klub