Mobile menu
Hajduku II pripao prijateljski ogled u Dugopolju

Hajduku II pripao prijateljski ogled u Dugopolju

 
12/10/2019 - 15:57 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Druga momčad Hajduka odigrala je prijateljsku utakmicu u Dugopolju. Bijeli su tako iskoristili reprezentativni vikend za kvalitetnu provjeru, u kvalitetnoj i živoj utakmici Hajduk II je ostvario pobjedu od 2:1. Trener Mario Despotović na utakmici nije mogao računati na nekoliko reprezentativaca, kao i dio igrača priključenih mini pripremama prve momčadi. Dugopolje i Hajduk II nastupili su u sljedećim sastavima: 

Dugopolje: Ćubić, Maglica, Čerina, Primorac, Herceg, J. Bašić, Dobrić, Bosančić, Markota, Bulbwa, Kordić. Još su igrali: Silić, Budalić, Lovrić, Kurtović, Balić, M. Bašić, Franić, Rodić, Jovanović, Markovina, Kuliši.  Dadić.

Hajduk II: Sentić, Relota, Kosić, Giljanović, Ciprić, Martinović, Pršir (od 62. Sahiti), Blagaić (od 45. Grubišić), Bajić (od 62. Tolaj), Šego, Špikić (od 62. Chinedu). 

Domaćin je u vodstvo došao u 31. minuti. Bernard Bulbwa poveo je loptu s centra, odigrao dupli pas i s 25 metara oštrim udarcem pogodio lijeve rašlje Karla Sentića. U prvom poluvremenu Hajduk II najbolje prigode stvorio je u 16. i 32. minuti. U prvoj situaciji Jakov Blagaić je odlično dao loptu u prostor za Darija Špikića koji je imao otvoren put prema golu. Špikić je zakomplicirao, sačekao svog čuvara i pokušao dribling, ali je izgubio loptu. Drugu prigodu pripremio je Josip Ciprić lijepim ubačajem s lijeve strane, a Šegin udarac glavom na gol crti je zaustavio domaći vratar. 
Protivničku mrežu Michele Šego ipak je zatresao u 55. minuti. Luka Grubišić oduzeo je loptu na polovici Dugopolja i proslijedio je Špikiću, a on vidi Šegin ulazak i daje mu loptu. Bijela jedanaestica s 14 metara pogađa donji lijevi kut. Grubišić je minutu kasnije opet zaprijetio s desne strane, a dosta uzbuđenja vidjeli smo u posljednjih 10 minuta. Najprije je Karlo Sentić odlično u 80. minuti izvadio Kulišijev šut pod samu prečku, a potom je u kontri dobro šutirao Bleart Tolaj, ali domaći vratar Josip Silić brani. Odluka je pala u 84. minuti, Ciprić je presjekao loptu i sjurio se u domaći šesnaesterac, a njegov precizan ubačaj Šego je iz blizine ugurao u mrežu.

12/10/2019 - 15:57 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr