Mobile menu
Hajduku II minimalna pobjeda u Zadru

Hajduku II minimalna pobjeda u Zadru

 
11/8/2018 - 12:25 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

ZADAR - HAJDUK II 0:1 (0:1)
Prijateljska utakmica
Igralište: Stanovi, Zadar
Strijelac: 0:1 Špikić 15

Hajduk: Matijaš (od 60. Ninčević), Bašić (od 75 Ciprić), Batarelo (od 75. Delova), Vušković (od 62. Ševelj), Bradarić, Nejašmić (od 68. Kosić), Pasariček, Jenjić (od 46. Relota) Teklić (od 75. Brnić) Špikić (od 46. Delić), Kreković (od 46. Kovačević).

Hajdukova druga momčad odigrala je pripremnu utakmicu u Zadru i pobijedila istoimenog drugoligaša rezultatom 1:0.

U prvom poluvremenu Hajduk II je ostvario punu dominaciju i stvorio nekoliko odličnih prilika, a jednu od njih iskoristio je Dario Špikić u 15. minuti. Josip Bašić je odlično ubacio s desne strane,  Špikić je primio loptu i prevario svog čuvara te sa 16 m pogodio gol domaćih. Najopasniji u prvih 45 minuta bio je Leon Kreković, čije je pokušaje u 29. i 41. minuti uz dosta muke obranio domaći vratar Josip Bender

U drugom dijelu igra je bila nešto ravnopravnija, Zadar je pokušavao doći do izjednačenja, ali je ostao bez udarca u okvir. Najveću priliku Bijeli su imali u 54. minuti kada Bender brani udarce Franka Kovačevića i Domagoja Bradarića iz blizine. U posljednjoj minuti odlično je prošao po desnoj strani Ivan Brnić, a njegov centaršut Kovačević petom šalje tik uz vratnicu.

Hajdukova druga momčad iduće subote će u Šibeniku odigrati posljednju pripremnu utakmicu pred nastavak prvenstva u 2. HNL koji je zakazan za 25. kolovoza.

11/8/2018 - 12:25 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr