Mobile menu
Hajduk II započeo s pripremama za novu sezonu

Hajduk II započeo s pripremama za novu sezonu

 
8/7/2019 - 19:43 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr
Hajduk II - prvi trening u novoj sezoniHajduk II - prvi trening u novoj sezoniHajduk II - prvi trening u novoj sezoniHajduk II - prvi trening u novoj sezoniHajduk II - prvi trening u novoj sezoniHajduk II - prvi trening u novoj sezoniHajduk II - prvi trening u novoj sezoniHajduk II - prvi trening u novoj sezoniHajduk II - prvi trening u novoj sezoniHajduk II - prvi trening u novoj sezoniHajduk II - prvi trening u novoj sezoniHajduk II - prvi trening u novoj sezoni
Hajduk II - prvi trening u novoj sezoni

Druga momčad Hajduka započela je s pripremama za novo prvenstvo. Trener Mario Despotović i njegov stožer na prvom okupljanju poveli  su 21 igrača: Davor Matijaš, Karlo Sentić, Ivan Ninčević i Vice Baždarić (vratari) te Vicko Ševelj, Ivica Batarelo, Josip Ciprić, Hrvoje Relota, Jurica Pršir, Marko Martinović, Filip Kosić, Dino Skorup, Ivan Giljanović, Luka Grubišić, Jurica Bajić, Jakov Blagaić, Leon Kreković, Ivan Šarić, Ivan Brnić, Jakov Bašić, Bleart Tolaj i Stephen Chinedu. Prvom treningu pridružilo se i nekoliko igrača koji su se vratili s Pohorja, a nisu otputovali na Maltu.

Trener Despotović istaknuo je kako će nakon šest dana rada na Poljudu momčad otići na Kupres te odraditi središnji dio priprema.

- U srcu ljeta na Kupresu je mnogo ugodnije trenirati, ali vrućina nije jedini razlog odlaska na našu omiljenu destinaciju. Boravak na Kupresu izuzetno je intenzivan, osim treninga naša baza zahvalna je zbog aktivnog komuniciranja, tamo uspijevamo igračima grupno i individualno objasniti što se od njih traži i to ustvari predstavlja nadogradnju onome što je učinjeno u prošloj sezoni. Imamo izuzetno mladu momčad, a sada smo joj priključili i nekoliko igrača 2001. godišta, koji su prošle godine uglavnom igrali za juniore.

Ciljevi druge momčadi uvijek su isti, rezultat nije u prvom planu, ali daleko od toga da nije bitan.

- Naravno, ali osnovni cilj je da igrači koji dođu do prve momčadi mogu odgovoriti svim zahtjevima trenera Siniše Oreščanina te da od njega dobijemo pozitivnu povratnu informaciju.

Nakon tjedna rada na Kupresu slijedi povratak u Split, a potom će uslijediti i nekoliko provjera.

- Da, planirali smo nekoliko utakmica, najprije protiv naših juniora, potom turnir u Zmijavcima i na kraju generalku protiv Solina, sedam dana prije prvog kola u Šibeniku. Današnji prvi trening bit će nešto lakšeg intenziteta, a potom slijede oni teži, kondicijski i postepeno ćemo se pripremati za ono što nas čeka u prvenstvu. Treba istaknuti kako ćemo na Kupresu nastaviti s našom praksom cjelodnevnih aktivnosti – igrači će u klubu biti od jutra do večeri te će uz treninge imati već spomenute taktičke sastanke, kao i kontroliranu prehranu.

8/7/2019 - 19:43 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr