Mobile menu
Hajduk II u subotu igra protiv Solina

Hajduk II u subotu igra protiv Solina

 
26/1/2018 - 14:07 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr
Započela je prodaja pretplata za sezonu 2018/19!

Kraju se privodi drugi tjedan priprema Hajduka II. Može se reći kako je Bijele u dosadašnjem dijelu priprema poslužilo uglavnom lijepo vrijeme, treninzi se odvijaju kroz jutro, a potom slijedi zajednički ručak u klupskom restoranu. Ukupno je planirano sedam pripremnih utakmica, a prva je na rasporedu ove subote, 27. siječnja.

Trener Siniša Oreščanin zajedno sa svojim stručnim stožerom najviše vremena posvetio je taktičkim postavkama, a kao i u svakoj pauzi došlo je do određenih kadrovskih promjena.

- Ostali smo bez Gorana Gruice koji je izuzetno mnogo značio našoj mladoj momčadi, on nas je napustio zbog privatnih razloga i želimo mu sve najbolje u nastavku njegove karijere. Koga nema bez njega se mora, posegnut ćemo za nekim unutarnjim rezervama, a sigurno je da razmišljamo i o osvježavanju kadra. Na probi je kontinuirano nekoliko novih igrača, neki su tu boravili kratko i otpali, a dolazak nekih koji su nam interesantni tek se očekuje. Bitno je da, (osim nekoliko upitnika) uglavnom imamo sliku kadra za proljeće te očekujemo i povratak nekih koji su se u Turskoj priključili prvoj momčadi.

O samoj utakmici protiv Solina trener Oreščanin kaže.

- Protivnik kojeg dobro poznajemo, odlična provjera za nas i njih u ovoj ranoj fazi priprema. Iako na treninzima uglavnom radimo s loptom, utakmica je uvijek nešto drugo i nestrpljivi smo vidjeti rezultate našeg rada. Pritom će šansu dobiti i veći broj igrača, važno nam je vidjeti njihove reakcije u natjecateljskom okruženju, rezultat će nam biti puno bitniji 2. ožujka kada se nastavlja prvenstvo.

Utakmica Hajduk II - Solin igra se na pomoćnom terenu stadiona Poljud u subotu s početkom u 14 sati.


26/1/2018 - 14:07 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr