Mobile menu
Hajduk II u subotu gostuje u Solinu

Hajduk II u subotu gostuje u Solinu

 
31/10/2019 - 14:23 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Hajduk II će u subotu gostovati u Solinu, u utakmici 12. kola 2. HNL. Nastavlja se tako serija utakmica Hajduka II izvan Poljuda, ovog puta dočekuje ih domaćin koji je nizom neuspjeha došao blizu opasne zone. Bit će to svakako zahtjevna utakmica za mladu momčad trenera Marija Despotovića. Bijeli su najefikasnija momčad 2. HNL s 21 postignutim pogotkom, a svoj obol ovakvom učinku s tri pogotka dao je i Michele Šego.

- Bez obzira na posljednje lošije rezultate, maksimalno respektiramo momčad Solina. Dobro se međusobno poznajemo, jedni i drugi imamo svoje ciljeve i načine kako doći do njih, nadam se kvalitetnoj utakmici. Naviknuti smo na igranje izvan Poljuda, dosta bodova donijeli smo s gostovanja, željeli bismo da tako bude i ove subote. Napadački smo raspoloženi i dosta efikasni, pa treba pokušati nastaviti na isti način.

Možemo li od Šege opet očekivati pogodak, u posljednje vrijeme istaknuo se između ostaloga i efikasnošću?

- Krenuo me gol u nekoliko posljednjih utakmica, ali ja se time ne opterećujem. Osim toga i konkurencija u napadu je zaista odlična, mlada smo i razvojna momčad, tako da trener često rotira momčad kako bi svi mogli doći do izražaja. Nastojim dati uvijek 100% i doprinijeti momčadi, a onda dođu i golovi kao plod zajedničkog truda.  

Utakmicu Solin – Hajduk II će suditi Domagoj Kurtović iz Osijeka, a pomoćnici su Deni Grofelnik iz Valpova i Mario Jurić iz Osijeka, dok je četvrti sudac Zvonimir Sinovčić iz Novigrada.

Solin i Hajduk II igraju na Stadionu pokraj Jadra u subotu u 14 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter  kanala. 

31/10/2019 - 14:23 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr