Mobile menu
Hajduk II u subotu gostuje kod vodećeg Varaždina

Hajduk II u subotu gostuje kod vodećeg Varaždina

 
13/9/2018 - 18:16 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu!

Hajduk II će u 4. kolu 2. HNL po četvrti put ove sezone krenuti na gostovanje. Odredište Bijelih je Varaždin, momčad trenera Siniše Oreščanina odmjerit će snage s vodećom momčadi lige.

- Varaždin je ne samo vodeća, već i najkvalitetnija momčad lige. Moje, a i mišljenje većine trenera u 2. HNL je kako je Varaždin jedini ozbiljan kandidat za ulazak u 1. HNL. Vrlo jaka momčad iz prošlog prvenstva dodatno je osnažena u prijelaznom roku. Varaždinci su se pojačali iskusnima Leonom Benkom i Josipom Brezovcem, a kako je jedini njihov problem nedovoljan broj mladih igrača, doveli su iz Dinama II talentiranog Bornu Miklića.

Varaždin je odlično startao u sezonu i dočekuje vas sa stopostotnim učinkom, kakvu utakmicu možemo očekivati?

- Očekuje nas vrlo teška utakmica kod protivnika koji će nastojati dominirati tijekom svih 90 minuta i kroz tu dominaciju stvarati prigode. Naš stil igre je sličan i mi od njega ne odstupamo unatoč činjenici što nećemo biti kompletni. Utakmica će s nogometnog aspekta sigurno biti kvalitetna i atraktivna za gledatelje, a teren će pokazati tko će biti uspješniji u nametanju svog stila igre. Zbog zamjene travnjaka na Poljudu početak prvenstva donosi nam samo jednu domaću utakmicu u prvih sedam kola i to derbi protiv Dinama II. Sve drugo igramo na strani i to protiv vrlo nezgodnih protivnika, ali nema mjesta negativizmu. Moramo stisnuti redove i odigrati najbolje što možemo, raspored je na početku možda težak, ali to će nam se vratiti u drugom dijelu prvenstva.

Utakmica četvrtog kola 2. HNL Varaždin – Hajduk II odigrat će se u subotu 15. rujna s početkom u 19 sati.

Subota, 15. rujna: 

Varaždin - Hajduk II 19 sati

13/9/2018 - 18:16 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr