Mobile menu
Hajduk II u srijedu gostuje u Dugopolju

Hajduk II u srijedu gostuje u Dugopolju

 
17/9/2019 - 11:43 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Druga momčad Hajduka nalazi se u izuzetno zahtjevnom tjednu. Igrači trenera Marija Despotovića nakon subotnjeg remija u Kranjčevićevoj protiv Dubrave Tim Kabel odigrat će još dvije gostujuće utakmice u razmaku od samo četiri dana, sretna okolnost je što se sljedeća igra u samo petnaestak kilometara udaljenom Dugopolju. Bod u Kranjčevićevoj osvojen je zahvaljujući prelijepom pogotku Dina Skorupa iz slobodnog udarca s dvadeset metara.

- Sretan sam zbog tog pogotka, redovito izvodim prekide i nadam se da će ih biti još. Utakmica protiv Dubrave Tim Kabel bila je tvrda, prava prvenstvena, do pobjede smo mogli jedni i drugi pa mislim da je podjela bodova na kraju ipak bila najpravednija.

Srijeda i subota donose dva nova gostovanja.

- Očekuju nas dvije teške utakmice, u fokusu nam je sada samo Dugopolje. Respektiramo ih, odlično se poznajemo i često tijekom priprema igramo međusobne utakmice, a tako je bilo i ovog ljeta. Bit će to utakmica s puno trke i čvrstih duela, vjerujem da će nas stručni stožer u ovom kratkom vremenu posložiti na najbolji mogući način. Analizirat ćemo sve dobre i manje dobre strane našeg protivnika i učiniti sve da se na Poljud vratimo s tri boda - zaključio je mladi Hajdukov veznjak. 

Susret u Dugopolju sudit će Dino Papak iz Šibenika s pomoćnicima Lukom Pajićem i Markom Balenom, obojicom iz Rijeke. Četvrti sudac Marin Rožman također je iz Rijeke.

Utakmica Dugopolje – Hajduk II igra se u srijedu s početkom u 16.30 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter kanala. 

17/9/2019 - 11:43 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr