Mobile menu
Hajduk II u ponedjeljak na Poljudu dočekuje BSK

Hajduk II u ponedjeljak na Poljudu dočekuje BSK

 
19/5/2019 - 20:00 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk II će u 25.kolu 2. HNL u ponedjeljak na Poljudu ugostiti BSK. Radi se o susretu pete i 12 momčadi na prvenstvenoj ljestvici, a trener Bijelih Mario Despotović istaknuo je kako je utakmica i prigoda da se popravi dojam nakon prošlotjednog poraza u Sesvetama.

- Kraj je sezone, mnogo je utakmica iza nas, ali naša želja je uvijek ista – igrati napadački i dominirati. Generalno sam zadovoljan sezonom na izmaku, ali uvijek postoje stvari koje se mogu popraviti, svaka utakmica je prilika za to. BSK ima motiv borbe za opstanak, a naš cilj je uvijek biti bolji i konkretniji, pa mislim da bi utakmica u ponedjeljak mogla biti dobra za gledatelje. Dosta naših mladih igrača je napredovalo, neki su priključeni i prvoj momčadi i to je definitivno put kojim Hajduk treba ići.

Utakmicu će suditi Marko Linić iz Rijeke s pomoćnicima Lukom Pajićem, također iz Rijeke i Diegom Biljuhom iz Marčane. Četvrti sudac je Mateo Čalić, također iz Marčane.

Utakmica Hajduk II – BSK igra se u ponedjeljak u 16 sati, prijenos uživo možete pratiti putem LIVESTREAMA na našem službenom Facebooku i Youtube kanalu. 

Za gledatelje će biti otvoren ulaz S na istočnoj tribini.

HNK Hajduk II – BSK

Ponedjeljak, 20. svibnja s početkom u 16 sati, stadion Poljud

ULAZ SLOBODAN

19/5/2019 - 20:00 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr