Mobile menu
Hajduk II u nedjelju u Dugopolju dočekuje Hrvatskog dragovoljca

Hajduk II u nedjelju u Dugopolju dočekuje Hrvatskog dragovoljca

 
11/5/2018 - 14:27 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Hajduk II će ove nedjelje će u Dugopolju ugostiti momčad Hrvatskog dragovoljca. Utakmica će se odigrati u nešto ranijem terminu od 15.30 sati, budući od 19 sati na Poljudu igraju Hajduk i Osijek. Igrači trenera Siniše Oreščanina su u srijedu na gostovanju u Solinu ostvarili petu uzastopnu pobjedu i potvrdili odličnu formu.

- Što se tiče naše forme i izvedbe zaista je šteta što prvenstvo završava, ali mi čvrsto stojimo na zemlji i znamo da Hrvatski dragovoljac dolazi u teškom trenutku i velikoj borbi za opstanak. Oni će se sigurno maksimalno boriti za svaku loptu, ali mi smo fokusirani na našu igru, unaprjeđivanje detalja i uživanje u igri.

Unatoč stanju na ljestvici koje kazuje kako je Hajduk II favorit, trener Oreščanin nedjeljnom protivniku pridaje posebnu pozornost.

-  Sama je završnica prvenstva, ali svaku utakmicu koristimo kao priliku za napredak u igri i za poboljšavanje nekih detalja i zahtjeva u igri, pa će tako biti i u ove preostale dvije protiv Hrvatskog dragovoljca i Kustošije. U nedjelju očekujemo protivnika koji će se postaviti u zonskom bloku i strpljivo čekati priliku u polukontrama ili kontrama. Pokušat ćemo odgovoriti što svrsishodnije, kontra presingom i prevencijskom obranom od kontranapada. Ovim segmentom nisam bio zadovoljan u prvom poluvremenu posljednje domaće utakmice protiv Lučkog.

Utakmica Hajduk II – Hrvatski dragovoljac igra se u Dugopolju u nedjelju s početkom u 15.30 sati, prijenos UŽIVO možete pratiti putem LIVESTREAMA na našem službenom Facebooku .

Dugopolje, nedjelja, 13.05

Hajduk II – Hrvatski Dragovoljac 15.30 sati

11/5/2018 - 14:27 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr