Mobile menu
Hajduk II u nedjelju gostuje kod BSK-a

Hajduk II u nedjelju gostuje kod BSK-a

 
9/11/2018 - 14:40 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Druga momčad Hajduka u nedjelju će odraditi posljednju gostujuću obvezu u ovoj polusezoni, protivnik Bijelih bit će BSK iz Bijelog Brda. Deveto gostovanje Bijelih prema riječima trenera Siniše Oreščanina spada među ona najteža.

- BSK je izrazito domaćinska momčad, manje više sve bodove osvojili su kod kuće u specifičnim uvjetima na koje se protivniku teško prilagoditi. Dodatan motiv za domaćina svakako je i položaj na ljestvici te ne sumnjam kako će dati sve od sebe da se u nedjelju odmaknu dalje od njenog dna.

Dosta sam čuo predrasuda o ovoj ekipi temeljenih na uvjetima i činjenici da se radi o novom drugoligašu, ali po onome što sam primijetio u ovotjednim analizama radi se o momčadi koja posjeduje određenu inividualnu kvalitetu pa njihovo stanje na tablici možda i nije sasvim realno. Evidentno je da imaju problem na gostovanjima i to moraju popraviti ukoliko i sljedeće sezone žele igrati u ovom rangu natjecanja. Mi smo spremni, znamo na što treba obratiti pozornost i ne odustajemo od našeg stila igre.

Suđenje je povjereno Željku Frkoviću iz Gospića, a pomoćnici su Miodrag Plantak iz Križevaca i Marin  Ćosić iz Bjelovara.

Utakmica BSK - Hajduk II odigrat će se u nedjelju 11. studenoga s početkom u 13.30 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter  kanala. 

9/11/2018 - 14:40 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr