Mobile menu
Hajduk II u nedjelju dočekuje Dubravu Tim Kabel

Hajduk II u nedjelju dočekuje Dubravu Tim Kabel

 
2/10/2020 - 16:15 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Druga momčad Hajduka u 9. kolu 2. HNL na Poljudu će ugostiti Dubravu Tim Kabel. Bijeli se tako vraćaju na zeleni teren nakon više od 20 dana i pauze uzrokovane obveznom samoizolacijom igrača i stručnog stožera.

Svi su zdravi i spremni, a trener Mario Despotović ističe kako ih čeka vrlo zahtjevan listopad u kojem će momčad odigrati čak sedam utakmica. Podsjetimo, odgođene su bile utakmice Hajduka II od 5. do 8. kola.

-  Znali smo da je u ovim korona uvjetima moguć i takav scenarij, a sada smo ga osjetili na svojoj koži. Što je tu je, liga je vrlo izjednačena i zahtjevna, a raspored prilično gust, tako da obveze treba odraditi što prije i nadamo se što uspješnije. Ovakva situacija za svih je nepoznanica i prvi put se s njom susrećemo. Nakon karantene smo odradili četiri zajednička treninga i dat ćemo sve od sebe da u nedjelju budemo što kvalitetniji. Naš fokus uvijek je na procesu, mladi igrači trebaju podršku i kontinuiran rad, a mi znamo svoj put i cilj - zaključio je trener Bijelih. 

Trojica igrača priključena su prvoj momčadi koju očekuje dvostruko gostovanje u prvenstvu i Kupu, ali to je nešto na što smo navikli i imamo igrače koji su spremni zauzeti njihove pozicije. Dubrava Tim Kabel je nedavno promijenila trenera pa nas i u tom segmentu očekuju neke nepoznanice, ali nadam se najboljem i svi jedva čekamo utakmicu.

Hajduk II će u sljedećih 10 dana osim utakmice s Dubravom Tim Kabel odraditi još dvije zaostale utakmice iz 5. i 6. kola - Sesvete na Poljudu (11. listopada) i gostovanje kod Solina (14. listopada). Gostovanje u Vinkovcima iz 8. kola zakazano je za 28. listopada, dok će utakmica 7. kola u gostima protiv Rudeša biti odigrana 14. studenog.

Utakmica Hajduk II – Dubrava Tim Kabel igra se u nedjelju 4. listopada s početkom u 15.30 sati, a sudit će je Mateo Erceg iz Pristega, s pomoćnicima Damirom Kraljevićem iz Zadra i Branimirom Nimcem iz Benkovca. Četvrti sudac je Josip Dugandžić iz Komina. 

Ulaz je besplatan, a za gledatelje će biti otvoren ulaz S na Istočnoj tribini.

Prijenos uživo možete pratiti putem LIVESTREAMA na našem YouTube  kanalu. 

2/10/2020 - 16:15 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr