Mobile menu
Hajduk II u Dugopolju dočekuje Croatiju (Z)

Hajduk II u Dugopolju dočekuje Croatiju (Z)

 
27/2/2020 - 13:10 sati
Hajduk II
Foto: hajduk.hr

Hajduk II će u nedjelju odigrati prvu domaću utakmicu u nastavku prvenstva 2. HNL. Bijeli će u Dugopolju ugostiti momčad Croatije iz Zmijavaca. Trener Mario Despotović opet će na poziciji stopera moći koristiti pouzdanog Ivicu Batarela koji se oporavio od ozljede.

- Igramo u Dugopolju, vremenska prognoza najavljuje kišu, tako da bismo mogli imati teške uvjete za igru. Naš stil je pas igra, pa ćemo vidjeti kako ćemo se prilagoditi uvjetima. Osim toga, Croatia je vrlo kvalitetna momčad, to pokazuje stanje na tablici, ali i naša prva utakmica u Zmijavcima. Pobijedili smo 1:0 u vrlo kvalitetnoj utakmici s odličnim protivnikom. Ova utakmica za nas je dobar test i omogućit će nam da vidimo kako napredujemo u procesu uigravanja ovog malo drukčijeg, direktnijeg stila igre.

Susret Hajduka II i Croatije (Z) će suditi Josip Dugandžić iz Komina s pomoćnicima Nevenom Gulinom iz Šibenika i Branimirom Nimcem iz Benkovca. Četvrti sudac je Zvonimir Sinovčić iz Novigrada.

Utakmica Hajduk II – Croatia (Z) igra se u nedjelju u 15 sati, tekstualni prijenos uživo možete pratiti na našem Twitter profilu.

27/2/2020 - 13:10 sati
Hajduk II
Foto: hajduk.hr