Mobile menu

Hajduk II

Hajduk II

1:1

H. dragovoljac

H. dragovoljac

Natjecanje: 32. kolo
Mjesto: Poljud
Datum: 13/5/2018
Gledatelja: 100
Hajduk II remizirao s Hrvatskim dragovoljcem u Dugopolju

Hajduk II remizirao s Hrvatskim dragovoljcem u Dugopolju

 
12/5/2018 - 01:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr
Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1
Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 1:1

HAJDUK II - HRVATSKI DRAGOVOLJAC 1:1

32. kolo Druge HNL
ŠRC Hrvatskih vitezova - Dugopolje
Gledatelja: 100
Sudac: Tino Krečak (Velika Gorica)
Strijelci: 1:0 S. Jurić (59), Bukvić 1:1 (84)

Hajduk II: Matijaš, Relota, Šuto, Batarelo, Bradarić, Nejašmić, Pasariček (od 81. Ćurić), S. Jurić, Sahiti, Teklić, Delić. 

Hrvatski dragovoljac: Šolčić, Filipović, Majstorović, Jajčinović, Eller, Bilić, Čavar (od 51. Čavar), Topuzović, Hanžek, Meglaj (od 62. Filipović), Bukvić. 

Hajdukova druga momčad odigrala je 1:1 s Hrvatskim dragovoljcem u susretu 32. kola Druge HNL koji je odigran na ŠRC Hrvatskih vitezova u Dugopolju. Momčad Siniše Oreščanina dominirala je tijekom cijelog susreta, imao je Hajduk mnoštvo udaraca i nekoliko vrlo dobrih prilika, međutim gosti su uspjeli iskoristiti jednu od dvije šanse na utakmici što je bilo dovoljno za podjelu bodova. 

Bijeli su od prve minute zagospodarili terenom protiv gostiju koji su u Dugopolje stigli s namjerom da prvenstveno sačuvaju svoju mrežu. Igrači Hrvatskog dragovoljca disciplinirano su se branili sa svim igračima iza lopte zbog čega igračima Hajduka nije bilo lako kreirati previše opasnosti pred suparničkim vratima. 

Zato smo vidjeli nekoliko vrlo dobrih pokušaja iz daljine, najaktivniji je bio Stanko Jurić koji je u prvih dvadesetak minuta tri puta okušao svoj udarac, međutim vratar Zlatko Šolčić bio je na razini. Najopasniji pokušaj bio je onaj iz 18 minute kada je Jurić odlično potegao s nekih 17 metara, bio je to neugodan prizeman udarac, ali Šolčić je uspio reagirati i odbiti loptu u korner.

Zatim je dva puta svoj udarac okušao i Tonio Teklić, a posebno vrijedi istaknuti onaj iz 32 minute kada je pucao s dvadesetak metara i pogodio desnu vratnicu. 

Ipak, najveću priliku u prvom dijelu imali su gosti. Strpljivo su čekali da im se otvori malo prostora što se i dogodilo u 41. minuti kada je Sven Jajčinović primio loptu na pet metara, odmah je pucao, ali Davor Matijaš je sjajno ušao u ovaj udarac i spasio svoju mrežu. 

Još odlučnije su igrači Hajduka ušli u nastavak utakmice. Već u 48. minuti utakmice Luka Pasariček i Stanko Jurić su lijepom kombinacijom izbacili dvojicu igrača gostiju, Jurić je predao do Relote koji je pucao s osam metara iskosa, međutim još jednom je obranio Šolčić. 

Zato vratar gostiju nije ništa mogao učiniti u 59. minuti kada je rijetko viđen pogodak postigao Stanko Jurić. Primio je veznjak Bijelih loptu na 25 metara uz desnu aut liniju, vidio je da je Šolčić malo izašao s vrata, a zatim ga je fantastično odmjerenim udarcem prebacio i pogodio suprotni kut.

Nakon toga Hajduk je nastavio dominirati, kreirali su Bijeli još dvije prilike nakon lijepih akcija s dosta dodavanja. U prvoj akciji udarac Emira Sahitija s nekih 12 metara u posljednji je trenutak blokiran, a u drugoj je usamljeni Pasariček pucao iz poluvoleja sa slične pozicije, međutim nije najbolje zahvatio loptu pa je Šolčić uspio obraniti. 

Gosti su do izjednačenja stigli nakon kornera u 84. minuti, bila je to tek druga njihova prilika na utakmica. Nakon ubačaja iz kuta Valentino Majstorović je petom produžio pred vrata Hajduka, došlo je do nepokrivenog Hrvoja Bukvića koji s nekih sedam metara ubacuje loptu u mrežu. 

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao unatoč pokušajima Hajduka da dođe do pobjedničkog pogotka pa je susret završio podjelom bodova. 

12/5/2018 - 01:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr