Mobile menu

Sesvete

Sesvete

4:1

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 24. kolo
Mjesto: Sesvete
Datum: 10/5/2019
Gledatelja: 300
Hajduk II poražen u Sesvetama

Hajduk II poražen u Sesvetama

 
10/5/2019 - 21:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

SESVETE  -  HAJDUK II 4:1 (0:1)
2. HNL - 24. kolo
Igralište: Sesvete
Gledatelja: 300
Sudac: Marko Cestarić (Sisak)
Strijelci: 0:1 Teklić (34), 1:1 Zenko (51), 2:1 Vasilj (69), 3:1 Tolić (86-11 m), 4:1 Geljić (88)

Hajduk II: Ljubić (od 46. Matijaš), Ševelj, Dellova (od 62. Radić), Ja. Bašić, Kćira, Giljanović, Teklić, Tolaj, Bajić (od 54. Vušković), Špikić, Prtajin. 

U Sesvetama je prekinut niz od pet uzastopnih pobjeda Hajduka II. Momčad Marija Despotovića dobro je ušla u susret i već u devetoj minuti imala veliku priliku za vodstvo. Jurica Bajić oboren je u šesnaestercu domaćih, a najstrožu kaznu izveo je Dario Špikić, no lopta je nakon njegovog udarca odsjela na prečki. Potom su domaći imali dvije prilike u 17. i 18. minuti, ali Marin Ljubić brani udarce Antonija Majcenića i Marka Tolića. U 20. minuti još jednom je oboren Bajić u šesnaestercu domaćih, ali se ovog puta sudac Marko Cestarić nije oglasio. Špikić se za promašeni jedanaesterac iskupio u 34. minuti, dobio je loptu na desnoj strani, prevario svog čuvara i poslužio Tonija Teklića koji s 12 m pogađa donji lijevi kut vratara Ivana Suška

U drugom dijelu igralo se po jakoj kiši i tuči, a domaćin je do izjednačenja došao u 51. minuti. Pogrešku u posljednjoj liniji Bijelih iskoristio je Adrian Zenko i iz blizine matirao Davora Matijaša koji je u drugom poluvremenu zamijenio ozljeđenog Ljubića. Nakon izjednačenja domaći su stvorili petominutni pritisak na gol Bijelih, ali Hajduk II je u 60. minuti opet mogao do vodstva. Ivan Prtajin je prošao po lijevoj strani i pronašao Teklića koji s 10 metara šutira preko gola. U 69. minuti Sesvete su povele nakon ubačaja i skoka jednog domaćeg napadača i Matijaša kojem je lopta ispala, a Vasilj je ubacio u mrežu. Bijeli su tražili prekršaj, ali bezuspješno. Do kraja utakmice jedni i drugi stvorili su dosta prigoda, Hajduk je dva puta opasno zaprijetio preko Špikića, a domaćin je bio konkretniji i u finišu golovima Tolića s 11 m. i Mihovila Geljića glavom ostvario uvjerljivu pobjedu.

10/5/2019 - 21:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić/hajduk.hr