Mobile menu

Osijek II

Osijek II

3:1

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 6. kolo
Mjesto: Osijek
Datum: 30/9/2018
Hajduk II poražen u Osijeku

Hajduk II poražen u Osijeku

 
30/9/2018 - 15:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

OSIJEK II - HAJDUK II  3:1 (0:1)
2. HNL - 6. kolo
Stadion: Gradski vrt 
Gledatelja: 400 
Sutkinja: Ivana Martinčić (Koprivnica)
Strijelac: 0:1 Bradarić (26), 1:1 Špoljarić (52), 2:1 Špoljarić (61), 3:1 Štrkalj (84)

Osijek II: Kukić, Šutalo, Radeljić, Pervan (od 46. Štrkalj), Žaper, Špoljarić (od 80. Ćosić), Talys, Marin (od 46. Daku), Lončar, Soldić, Caimacov.

Hajduk II: Ljubić, Šehić, Batarelo, Mikulić, Bradarić, Nejašmić, Sahiti, Pasariček (od 77. Pršir), Teklić (od 59. Kovačević), Delić (od 72. Špikić), Šego.

Druga momčad Hajduka poražena je na gostovanju u Osijeku. Prvo poluvrijeme u potpunosti je pripalo igračima trenera Siniše Oreščanina, stvorili su četiri odlične šanse, a domaći su prvi udarac u okvir gola uputili u 30. minuti.  Taj dio Bijeli su riješili u svoju korist, jedini strijelac bio je Domagoj Bradarić u 26. minuti nakon lijepe solo akcije. Prije vodstva Bijeli su imali tri prigode, Michele Šego u 2. minuti je iz neposredne blizine pogodio vratnicu, a u devetoj minuti je Luka Kukić obranio njegov udarac s četiri metra. U međuvremenu je prigodu u šestoj minuti imao Emir Sahiti, njegov udarac iskosa s osam metara također je obranio domaći vratar. 

Do potpunog preokreta došlo je u drugom dijelu. Hajduk II je i na startu drugog dijela kreirao lijepu prigodu, dobar udarac Šege iz okreta s 10 metara opet je odlično obranio Kukić. Pet minuta kasnije Osječani su izjednačili, nakon ubačaja Tomislava Štrkalja s desne strane precizan je bio Josip Špoljarić. Isti igrač najbolje se snašao nakon jedne kontre domaćeg sastava i u 61. minuti doveo domaće u vodstvo. Dominaciju u nastavku utakmice domaćini su potvrdili u 84. minuti. Kontru Osijeka II poveo je Mirlind Daku, lopta je došla na lijevi bok odakle je Tomislav Soldić vraća u sredinu, a Štrkalj s 11 metara prizemnim udarcem pogađa lijevi kut Marina Ljubića za konačnih 3:1. 

30/9/2018 - 15:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić/hajduk.hr